Avocaţi seniori coordonatori

//Avocaţi seniori coordonatori
Avocaţi seniori coordonatori 2018-07-02T08:43:23+00:00

O echipă de succes descoperă cele mai potrivite soluţii şi creează legături eficiente între acestea.

AMELIA TEIS

Teis-Amelia

Amelia Teis este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Alba-Iulia şi a urmat cursurile unui Masterat în Instituţii de Drept Public şi Privat din cadrul aceleiaşi universităţi. Este membră a Baroului Alba din decembrie 2003.Amelia face parte din echipa de Litigii a D&B David şi Baias, fiind specializată în litigii administrative, comerciale şi de drept fiscal.
Anterior colaborării cu D&B David şi Baias şi având o experienţă de 10 ani ca avocat pledant, Amelia a coordonat Departamentul de Litigii şi Arbitraj din cadrul unei firme de avocatură, specializată în achiziţii publice, dobândind astfel o vastă experienţă în domenii precum litigii administrative şi comerciale, achiziţii publice şi penal comercial (infracţiuni economice şi de corupţie).
Amelia a reprezentat cu succes numeroase companii multinaţionale în faţa instanţelor de judecată din România, precum şi a instanţelor arbitrale naţionale şi internaţionale în acţiuni complexe din sectoarele: utilităţi, infrastructură, construcţii.

ANA-MARIA IORDACHE

Iordache_Ana Maria

Ana Maria Iordache este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Al.I.Cuza”, Iaşi, cât şi a cursului de masterat în Drept European din cadrul aceleiaşi universităţi.

Ana Maria este membră a Baroului Bucureşti din anul 2008 şi practică avocatura la D&B David şi Baias din anul 2009. Ana Maria are experienţă în domeniul dreptului civil şi comercial. Având solide cunoştinţe de drept român şi European, Ana Maria face parte din departamentul de litigii reprezentând clienţii în faţa instanţelor în cauze de drept civil, comercial şi fiscal.

BIANCA NAGHI

Bianca NaghiBianca Naghi este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. Este membră a Baroului Bucureşti şi avocat colaborator al D&B David şi Baias începând cu anul 2009.

Domeniile de expertiză ale Biancăi includ dreptul concurenţial (practici anticoncurenţiale, controlul concentrărilor economice şi ajutoare de stat), drept comercial, fuziuni şi achiziţii, proprietate intelectuală.

MIHAIL BOIAN

Mihail Boian este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Este membru al Baroului Bucureşti din februarie 2009

Înainte de a colabora in cadrul D&B David si Baias in 2010, Mihail si-a desfăşurat activitatea în cadrul unei firme de avocatura româneasca unde a acumulat experienţă în litigii civile, comerciale şi de dreptul muncii.

Mihail face parte din echipa de Litigii din cadrul D&B David si Baias, fiind specializat in litigii civile, comerciale si de drept fiscal.