Clasamente 2023

Valorile comune generează încredere.

Încrederea creează legături durabile şi de succes

Chambers Europe 2023


TAXE – BANDA 1

Recenzie Chambers

Echipa D&B David si Baias este recunoscută pentru specializarea pe aspecte de contencios administrativ şi fiscal, având o experienţă solidă în proceduri judiciare în faţa instanţelor române. Societatea noastră de avocatură este activă în cadrul diverselor litigii fiscale cum ar fi pe aspecte legate de TVA, impozitul pe profit şi taxele de mediu pentru excesul de deşeuri. Societatea noastră de avocatură oferă servicii de consiliere fiscală graţie afilierii sale la PwC şi asistenţă atât pe aspecte de drept fiscal naţional cât şi internaţional, inclusiv în ceea ce priveşte tratatele de dublă impunere. Reprezentăm o gamă largă de clienţi din sectorul imobiliar, producţie şi agricultură.

D&B David si Baias a oferit asistenţă Ruris Impex pe aspecte fiscale în cadrul unei tranzacţii de divizare.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Oferă răspunsuri rapide şi clare la toate întrebările noastre.”
 • „D&B David şi Baias gestionează cazuri complicate. Întotdeauna răspund la timp.”
 • „Sunt întotdeauna la curent cu noutăţile legislative, având o vastă experienţă pe aspecte din cele mai diverse.”

Dan Dascălu (banda 1) – se bucură de o amplă recunoaştere datorită abilităţilor sale de avocat litigant specializat pe aspecte de drept fiscal. Acesta este considerat a fi un excelent expert în chestiuni litigioase având deseori ca obiect impozitul pe profit, TVA şi anulări de impozite.

Ana Maria Iordache (în ascensiune) intră în clasament datorită recunoaşterii de care se bucură pe acest domeniu de drept. Ana Maria Iordache gestionează cazuri având ca obiect aspecte litigioase şi necontencioase legate de TVA.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Dan Dascălu este un avocat excelent, capabil a gestiona aspecte juridice extrem de complicate.”
 • „Poate oferi consultanţă pe aspecte extrem de complicate.”
 • „Este un avocat foarte bine informat.”

CONCURENŢĂ / ANTITRUST – BANDA 2

Recenzie Chambers

D&B David si Baias este recunoscută pentru expertiza în asistarea clienţilor în vederea obţinerii acordului Consiliului Concurenţei pentru tranzacţii corporative. De asemenea, firma de avocatură reprezintă clienţii în cadrul investigaţiilor Consiliului Concurenţei privind acuzaţiile/suspiciunile de abuz de poziţie dominantă sau de implicare în practici de tip cartel. Echipa oferă, în plus, consultanţă cu privire la schemele de ajutor de stat şi la respectarea legislaţiei în domeniul concurenţei. Membrii echipei au, de asemenea, o vastă experienţă pe aspecte legate de reglementările privind achiziţiile publice.

D&B David şi Baias a oferit consultanţă AFV Beltrame cu privire la notificarea în baza legislaţiei concurenţei privind achiziţia COS Târgovişte.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Echipa propune o abordare pragmatică în scopul clarificării şi divizării aspectelor complexe în aspecte specifice.”
 • „Firma este capabilă să ne ofere soluţii pentru toate problemele în timp util.”
 • „Avocaţii dau dovadă de o foarte bună înţelegere a problemelor discutate.”

Sorin David, Eminent Practician, este partenerul coordonator al firmei. Acesta are o experienţă impresionantă în mandate având ca obiect autorizarea fuziunilor. În plus, Sorin David reprezintă clienţii în cadrul investigaţiilor având ca obiect acorduri verticale şi acuzaţii privind practicarea unor preţuri excesive. Sorin David este de asemenea activ în cadrul unor mandate privind ajutoarele de stat şi programele de conformitate.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Este un guru pe aria de practică a dreptului concurenţial din România.”
 • „Are cunoştinţe vaste şi o viziune aprofundată asupra subiectelor relevante.”
 • „Sorin este foarte analitic, are o imagine de ansamblu excelentă asupra chestiunilor discutate şi dă dovadă de multă răbdare pentru a obţine toate informaţiile care să îi permită să ofere în final cea mai bună soluţie.”
 • „Indiferent cât de complicată pare situaţia, nu îşi pierde niciodată calmul şi cumpătul, ceea ce ne dă impresia că are întotdeauna o soluţie.”

Lucian Bozian (în ascensiune) se concentrează în special pe mandatele având ca obiect autorizarea fuziunilor. Acesta are, de asemenea, o vastă experienţă în ceea ce priveşte reprezentarea clienţilor în cadrul investigaţiilor privind acuzaţiile/suspiciunile de comportament anticoncurenţial, precum şi consilierea în materie de ajutoare de stat şi pe aspecte de conformitate în domeniul concurenţei.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Lucian are cunoştinţe vaste şi experienţă solidă în domeniul concurenţei.”
 • „Comunicarea şi colaborarea cu el este foarte eficientă şi plăcută.”
 • „Acordă atenţie detaliilor, dar nu pierde niciodată din vedere imaginea de ansamblu.”

SOCIETĂŢI COMERCIALE/FUZIUNI ŞI ACHIZIŢII – BANDA 4

Recenzie Chambers

D&B David si Baias reprezintă entităţi multinaţionale cu sedii în România pe aspecte legate de integrarea acestora cu întreprinderile locale, inclusiv reorganizări şi dezvoltarea de proiecte. Firma de avocatură acordă asistenţă curentă pe aspecte de drept local legate de achiziţii transfrontaliere, fuziuni şi divizări, ca parte a unor procese de reorganizare extinse/transfrontaliere, precum şi pe aspecte de reglementare corporativă. Avocaţii firmei reprezintă frecvent clienţi din sectoarele telecom şi asigurări.

D&B David si Baias a asistat Signal Iduna în vederea preluării Ergo Asigurari.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Fac o treabă foarte bună pe managementul de proiect, sunt foarte mulţumit să îi am în echipă. Sunt proactivi şi nu lasă niciun aspect neacoperit.”

Anda Rojanschi (banda 4) consiliază clienţii interni şi internaţionali în cadrul achiziţiei/preluării unor companii române şi reprezintă acţionarii/asociaţii în tranzacţii de vânzare. Anda Rojanschi acţionează pentru jucători din domeniul tehnologiei şi clienţi din industria farmaceutică şi de producţie.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Ea poate identifica eventualele probleme care pot apărea, fiind de asemenea accesibilă şi acceptând foarte bine feedback-ul.”

SOLUŢIONAREA LITIGIILOR – ROMÂNIA – BANDA 4

Recenzie Chambers

D&B David si Baias este citată pentru experienţa pe care o deţine în gestionarea litigiilor în materie de concurenţă ocupându-se, de asemenea, de problemele fiscale complexe ale clienţilor. Firma este recunoscută pentru punctele forte în materie de protecţie a datelor. Clienţii firmei provin din sectoarele energiei, serviciilor financiare şi agriculturii. D&B beneficiază din plin de asocierea cu PwC.

Mărturii ale clienţilor:

 • „D&B sunt întotdeauna la curent cu noutăţile legislative având o vastă experienţă pe diverse aspecte. De asemenea, pot conta pe expertiza consultanţilor PwC atunci când este nevoie.”

Dan Dascălu (banda 5) are o foarte bună reputaţie în materie de litigii fiscale, în special litigii privind TVA şi obligaţii fiscale. Dan Dascălu reprezintă de asemenea clienţi în litigii având ca obiect achiziţiile publice şi contestaţii împotriva amenzilor.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Dan Dascălu este un avocat excelent care gestionează chestiuni juridice extrem de complicate.”
 • „Este capabil să ofere consultanţă în chestiuni complicate.”
 • „Este un avocat foarte bine informat.”

Chambers Global 2023


SOCIETĂŢI COMERCIALE/FUZIUNI ŞI ACHIZIŢII – BANDA 4

Recenzie Chambers

D&B David si Baias reprezintă entităţi multinaţionale cu sedii în România pe aspect legate de integrarea acestora cu întreprinderile locale, inclusiv reorganizări şi dezvoltarea de proiecte. Firma de avocatură acordă asistenţă curentă pe aspecte de drept local legate de achiziţii transfrontaliere, fuziuni şi divizări, ca parte a unor procese de reorganizare extinse/transfrontaliere, precum şi pe aspecte de reglementare corporativă. Avocaţii firmei reprezintă frecvent clienţi din sectoarele telecom şi asigurări.

D&B David si Baias a asistat Signal Iduna în vederea preluării Ergo Asigurari.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Fac o treabă foarte bună pe managementul de proiect, sunt foarte mulţumit să îi am în echipă. Sunt proactivi şi nu lasă niciun aspect neacoperit.”

Anda Rojanschi consiliază clienţii interni şi internaţionali în cadrul achiziţiei/preluării unor companii române şi reprezintă acţionarii/asociaţii în tranzacţii de vânzare. Anda Rojanschi acţionează pentru jucători din domeniul tehnologiei şi clienţi din industria farmaceutică şi de producţie.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Ea poate identifica potenţialele probleme care pot apărea, fiind de asemenea accesibilă şi acceptând foarte bine feedback-ul.”

Legal 500


DREPTUL CONCURENŢEI – EŞALONUL 1

D&B David si Baias SCA s-a remarcat ca fiind „una dintre cele mai solicitate firme de avocatură pe această nişă„; echipa gestionează toate aspectele în materie de concurenţă, antitrust şi ajutoare de stat, reprezentând cu regularitate clienţii în procedurile de control al concentrărilor, precum şi în cadrul investigaţiilor Consiliului Concurenţei şi a contestaţiilor. Într-un exemplu recent de caz complex la nivel UE, firma a obţinut o excepţie din partea Comisiei Europene cu privire la aplicarea regulamentelor în materie de achiziţii publice din România în industria petrolului şi a gazelor naturale pentru OMV Petrom. Sorin David, partener coordonator, îşi menţine în continuare poziţia de specialist foarte apreciat în acest domeniu, iar Lucian Bozian, avocat senior coordonator, se remarcă ca fiind un „veritabil expert în acest domeniu„.

Sorin David este clasat ca fiind un avocat în topul clasamentului.

Lucian Bozian este clasat la avocati profesionişti în ascensiune.

Mărturii ale clienţilor:

 • „D&B are o echipă puternică în domeniul UE şi al concurenţei. Datorită reputaţiei de care aceştia se bucură, este una dintre cele mai solicitate firme de avocatură pe această nişă”.

Mandate reprezentative

Reprezentarea OMV Petrom în faţa Comisiei Europene cu privire la o decizie importantă privind aplicarea normelor în materie de achiziţii publice.

Reprezentarea Dnata Catering în cadrul unei investigaţii având ca obiect un presupus acord vertical de restricţie cu Aeroportul Internaţional Bucureşti.

Asistarea cu succes a AFV Beltrame Group în cadrul unei notificări către Consiliul Concurenţei cu privire la achiziţia activelor funcţionale ale COS Târgovişte, o societate cu sediul în România aflată în reorganizare judiciară.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Lucian Bozian este cel mai proeminent avocat din echipa de concurenţă a D&B şi aş putea spune fără ezitare că este un veritabil expert în acest domeniu, având în vedere experienţa sa anterioară în cadrul Consiliului Concurenţei şi contribuţia sa la doctrina de specialitate.”

TAXE – EŞALONUL 1

D&B David si Baias SCA dispune de o „echipă consolidată de avocaţi litiganţi excelenţi„, cu „abordări creative şi provocatoare în probleme dificile„. Firma este extrem de populară printre clienţii naţionali şi internaţionali, în numele cărora se ocupă de litigii privind impozitarea directă şi indirectă care ajung în mod regulat în faţa instanţelor de cel mai înalt nivel, inclusiv la CEJ. Coordonatorul acestei arii de practică, Dan Dascălu, este evidenţiat ca fiind „un avocat remarcabil, care combină experienţa îndelungată a unui avocat litigant versat cu cunoştinţe extrem de vaste în domeniu”. Alţi practicieni recomandaţi cu precădere sunt Ana-Maria Iordache, Sorin David şi Mihail Boian.

Avocaţi de top – Dan Dascălu.

Ana-Maria Iordache este clasata la sectiunea “Parteneri de generaţie următoare”.

Mandate reprezentative

Reprezentarea Petro Ventures Europe într-un litigiu fiscal care ridică problema discriminării între entităţile naţionale şi cele străine în ceea ce priveşte impozitarea diferenţiată a veniturilor societăţilor comerciale.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Profesionalism de înalt nivel, clientelă de top, perspicacitate academică de top.”
 • „Dan Dascălu este avocatul de referinţă în materie de litigii fiscale.”
 • „D&B este o echipă consolidată de avocaţi litiganţi excelenţi pe aspecte de drept fiscal, cu abordări creative şi provocatoare în probleme dificile, care au obţinut rezultate extrem de valoroase pentru noi.”
 • „Sunt flexibili, căutând să identifice şi să urmărească nevoile şi aşteptările noastre, asigurând, în acelaşi timp, cea mai înaltă calitate tehnică a lucrărilor livrate. Sunt întotdeauna prompţi în furnizarea de feedback şi soluţii la chestiuni urgente, care sunt utile şi pe care ne bazăm în materie de fiscalitate.”
 • „Dan Dascalu este un avocat remarcabil, care combină experienţa îndelungată a unui avocat litigant versat cu cunoştinţe extrem de vaste în domeniu, evidenţiate prin activitatea sa academică. Dan se remarcă prin puncte forte şi competenţe personale mai mult decât excelente, necesare pentru a apăra cu succes un caz în instanţă şi este, de asemenea, profesor universitar, având contribuţii majore atât pe aspectele practice ale dreptului fiscal şi procedurile fiscale, cât şi pe aspectele doctrinare aferente. Este orientat spre afaceri şi identifică cu uşurinţă soluţii practice la cele mai complexe probleme, fiind întotdeauna o plăcere să lucrezi cu el.
 • „Mihail Boian este un avocat inteligent, care depune eforturi intense şi este întotdeauna alături de noi.”
 • „Ana-Maria Iordache este un avocat cu experienţă, foarte pasionată şi cunoscătoare, orientată spre rezultate, iar a lucra cu ea este întotdeauna uşor şi plăcut.”
 • „Dan Dascălu are întotdeauna echipa potrivită pentru orice problemă. Se implică în cazuri, cunoscându-le până în cele mai mici detalii. El permite echipei sale, inclusiv asociaţilor, să discute cu clientul şi întotdeauna au răspunsul potrivit.”

SOCIETĂŢI COMERCIALE/FUZIUNI ŞI ACHIZIŢII – EŞALONUL 3

Avocaţii specializaţi în drept societar din cadrul D&B David şi Baias SCA au „o mare capacitate de a anticipa preocupările şi subiectele sensibile relevante pentru celelalte părţi„. Firma are un palmares solid în materie de tranzacţii, abordarea sa fiind aceea de a asista companiile cu procesele de integrare post-fuziune. La aceasta se adaugă o competenţă solidă privind asistenţa pe aspecte comerciale curente, lansări de afaceri precum şi chestiuni conexe în materie de reglementare şi administrativă, susţinute de o ofertă de vârf în domeniul concurenţei. Anda Rojanschi conduce echipa, din care mai fac parte practicieni recomandaţi cum ar fi Sorin David şi Adina Oprea, avocat senior coordonator.

Adina Oprea – este clasata la avocati profesionişti în ascensiune.

Mandate reprezentative

A acordat consultanţă Donalam cu privire la achiziţionarea activelor funcţionale ale COS Târgovişte – în prezent în reorganizare judiciară – prin transfer de active, în conformitate cu planul de reorganizare al societăţii.

A acordat consultanţă Orange cu privire la procesul de integrare a Telekom Romania Communications în Orange.

A acordat consultanţă Shell România cu privire la derularea activităţii cu carduri de carburant în România.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Anda Rojanschi, în calitate de avocat coordonator, este un profesionist cu un nivel ridicat de înţelegere în ceea ce priveşte preocupările clienţilor, având o abordare orientată spre soluţii în orice context.”
 • „Echipa D&B a fost cea mai bună alegere pentru mine în ultimul nostru proiect de fuziuni şi achiziţii. Au o reală atitudine de „can-do” în raport cu nevoile clientului şi o mare capacitate de a anticipa preocupările şi subiectele sensibile relevante pentru celelalte părţi.”.
 • „Sorin David – o mare capacitate şi disponibilitate de a asculta, cunoştinţe juridice foarte bune, pasionat, cu foarte bune abilităţi de comunicare, care finalizează întotdeauna în avans şi nu amână niciodată întâlnirile şi contractele.”
 • „O echipă foarte competentă, cu o bună înţelegere a nevoilor şi obiectivelor de afaceri ale clientului, capabilă să gestioneze chestiuni şi proiecte complexe, organizată, receptivă şi de încredere.”
 • „Înaltă competenţă, comunicare şi redactare clară şi precisă a documentelor, atitudine constructivă şi pragmatică, disponibilitate şi efort constant pentru ca interesele clientului să fie protejate în cea mai mare măsură posibilă.”

LITIGII – EŞALON 3

D&B David si Baias SCA are o echipă dinamică de litigii; litigiile în materie de fiscalitate şi concurenţă sunt punctele forte ale echipei, însă firma are, de asemenea, un palmares solid în dispute contractuale şi comerciale. Protecţia datelor şi achiziţiile publice sunt, de asemenea, domenii centrale, echipa acţionând recent într-un caz din primul domeniu menţionat în faţa Curţii Europene de Justiţie. Coordonatorul ariei de practică, Dan Dascălu, este „un avocat excepţional, pentru care succesele sunt uşor de obţinut”. Clienţii o apreciază, de asemenea, pe Ana-Maria Iordache „foarte pasionată şi bine informată” şi pe Mihail Boian „practicianul inteligent şi muncitor”.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Feedback extrem de profesionist, întotdeauna la timp”.
 • „În afară de consultanţă profesionistă şi de faptul că sunt foarte bine informaţi, am apreciat foarte mult sfaturile şi din punct de vedere practic, nu doar din punct de vedere juridic.”
 • „D&B s-au dovedit încă o dată a fi experţi în abordarea unor probleme administrative şi de reglementare complexe cu care ne-am confruntat în ultima vreme. Contribuţia lor este extrem de valoroasă şi apreciată în identificarea unei strategii cuprinzătoare de abordare a autorităţilor publice şi pentru a contesta actele emise de acestea, precum şi pentru a ne apăra în chestiuni contractuale conexe. În special, apreciem foarte mult contribuţia lor tehnică şi strategică atunci când abordăm probleme care implică o perspectivă complexă, precum şi flexibilitatea lor de a discuta cu diverse părţi interesate implicate în proiectele noastre şi cu experţii martori. Avem încredere în raţionamentul şi judecata lor şi apreciem foarte mult colaborarea noastră.”
 • „Dan Dascălu este un avocat de excepţie, pentru care succesele sunt uşor de obţinut. Este extrem de experimentat ca avocat litigant, stăpânind toate abilităţile practice în acest sens şi totodată un avocat foarte bine informat. Dan înţelege foarte bine chiar şi cele mai tehnice aspecte ale unui caz şi este cu adevărat orientat spre afaceri şi rezultate, fiind de asemenea prompt în răspunsuri şi strategii. Nu în ultimul rând, colaborarea cu el este plăcută şi agreabilă. ”
 • „Mihail Boian este un practician inteligent şi harnic. Ana-Maria Iordache este experimentată, foarte pasionată şi bine informată, orientată spre rezultate, iar lucrul cu ea este întotdeauna uşor şi plăcut.”

DREPTUL MUNCII – EŞALON 3

Printre clienţii D&B David si Baias SCA se numără mari companii private şi de stat, firma având un palmares solid în negocierile colective cu sindicatele. Printre alte domenii de interes se numără proiecte mari de restructurare, transfer de întreprinderi, concedieri colective şi litigiile aferente. De asemenea, firma asistă în mod regulat angajatorii în proiecte transfrontaliere şi pe probleme fiscale legate de raporturile de angajare. Dan Dascălu conduce echipa, având sprijinul mai multor asociaţi seniori, inclusiv Sonia Bălănescu, care este „uimitoare„.

Mandate reprezentative

Consiliere oferită unei companii de stat în cadrul unui proces complex de restructurare de personal.

Reprezentare cu succes a unui important retailer din industria modei într-o serie de litigii cu un fost angajat.

Consiliere oferită unei bănci importante cu privire la transferul angajaţilor în contextul unei fuziuni.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Modul lor de lucru este unul profesionist, ei fiind, de asemenea, rapizi în răspunsuri. Răspunsurile primite şi posibilele rezultate ale unui caz sunt tratate şi explicate cu profesionalism.”
 • „Cu toţii se ocupă de cazuri şi de comunicare într-un mod profesionist.”
 • „Excelente abilităţi de a comunica cu clientul, de a pregăti documentele necesare şi de a oferi un feedback rapid.”
 • „Colaborarea cu Sonia Bălănescu a fost uimitoare, este un avocat foarte eficient şi comunicativ.”

ENERGIE ŞI RESURSE NATURALE – EŞALONUL 3

D&B David si Baias SCA se remarcă printr-o abordare interdepartamentală şi prin „echipe mixte de avocaţi specializaţi pe gamă largă de domenii„. Firma are o reputaţie excelentă pe aspecte legate de reglementare, antitrust şi fiscalitate, care se extinde la consultanţă privind iniţiative legislative semnificative, precum şi tranzacţii corporative şi proiecte de dezvoltare. Printre partenerii cheie se evidenţiază „foarte pragmaticul’” Laurenţiu Pachiu; consilierul juridic Delia Pachiu, care are „o vastă experienţă acumulată de-a lungul anilor într-un mediu de reglementare provocator în domeniul energiei”; partenerul coordonator Sorin David, care se remarcă prin experienţa în domeniul dreptului concurenţei; de asemenea Anda Rojanschi, expert în drept societar.

Mărturii ale clienţilor:

 • „D&B dă dovadă de o excelentă expertiză profesională, prin echipe mixte de avocaţi specializaţi într-o arie vastă de domenii şi care reuşesc să acopere chiar şi cele mai complexe proiecte/chestiuni. Respectă termenele şi pot anticipa foarte bine nevoile clienţilor.”
 • „Sorin David este, de departe, una dintre cele mai strălucite minţi juridice din România. Este o plăcere să lucrez cu el şi să continui să învăţ de la el”.
 • „Laurenţiu Pachiu este un avocat foarte pragmatic, oferă soluţii rapide, inclusiv atunci când există chestiuni juridice dificile de abordat.”
 • „Delia Pachiu este un avocat excelent. Are cunoştinţe vaste în multe domenii de drept, o vastă experienţă acumulată de-a lungul anilor într-un mediu de reglementare provocator în domeniul energiei.”

IMOBILIARE ŞI CONSTRUCŢII – EŞALONUL 4

D&B David si Baias SCA oferă o gamă largă de expertiză relevantă în acest domeniu. Acest domeniu de practică joacă un rol cheie în sprijinirea echipei de drept societar în cadrul tranzacţiilor de fuziuni şi achiziţii cu o componentă imobiliară semnificativă, oferind consultanţă dezvoltatorilor şi investitorilor, inclusiv marilor fonduri de investiţii, în cadrul achiziţiilor şi proiectelor având ca obiect spaţii de retail, birouri, industriale şi agricole. Anda Rojanschi, expert în drept societar, coordonează această echipă. În cadrul echipei activează şi Sorin David, specialist în dreptul concurenţei şi drept comercial. Clienţii o remarcă pe Georgiana Bălan, avocat senior coordonator, pentru „capacitatea sa de a dezvolta soluţii creative„.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Bună cunoaştere a sectorului imobiliar din România.”
 • „Georgiana Bălan: capacitatea de a dezvolta soluţii creative.”

IFLR 1000


FUZIUNI ŞI ACHIZIŢII – EŞALONUL 4

Sorin David şi Anda Rojanschi sunt menţionaţi ca Highly regarded lawyers în Fuziuni şi Achiziţii.

Recenzie IFLR1000

În fuziuni şi achiziţii, D&B David şi Baias a asistat numeroşi investitori şi vânzători autohtoni din sectoarele de bunuri şi servicii de larg consum, sănătate, servicii financiare şi produse farmaceutice în diverse proceduri de achiziţii şi fuziuni.

Mărturii ale clienţilor:

 • „D&B are o echipă de fuziuni şi achiziţii cu experienţă. Au o bună înţelegere a afacerilor şi s-au adaptat foarte bine cerinţelor noastre. Atât rapoartele de due diligence, cât şi contractele au abordat nevoile noastre de afaceri şi specificul fiecărei tranzacţii. Au un management de proiect fantastic care ne face viaţa mult mai uşoară.”
 • Anda Rojanschi este cunoscută pe piaţă pentru experienţa sa în tranzacţii, în special în domeniul sănătăţii. “Are o abordare prietenoasă, caută soluţii şi înţelege ce este important pentru noi.”
 • Romana Petre – “Profesionalism, experimentată.”

SERVICII FINANCIARE ŞI BANCARE

D&B este o societate de avocatură menţionată în ghidul IFLR1000, ca fiind o echipă remarcabilă.

Ovidiu Bold este recunoscut ca fiind un Practician Notabil în Pieţe de Capital.

Recenzie IFLR1000

D&B David si Baias este o firma de avocatura remarcabila in domeniul bancar si financiar.