Clasamente 2024

D&B David şi Baias – un parteneriat pentru succes.

Într-un parteneriat, succesul este al parteneriatului. Echipa câştigă şi odată cu ea, fiecare membru al ei.

Chambers Europe 2024


TAXE – BANDA 1

Recenzie Chambers

Echipa D&B David si Baias este recunoscută pentru specializarea pe aspecte de contencios fiscal, având o experienţă solidă în proceduri judiciare în faţa instanţelor române. Societatea noastră de avocatură este activă în cadrul diverselor litigii fiscale cum ar fi pe aspecte legate de TVA, impozitul pe profit şi taxele de mediu. D&B David si Baias oferă servicii de consiliere fiscală graţie afilierii sale la PwC şi asistă clienţii atât pe aspecte de drept fiscal naţional cât şi internaţional. Reprezentăm o gamă largă de clienţi de la sectorul imobiliar până la producţie şi sectorul agricol.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Echipa David si Baias este o echipă extrem de profesionistă, înalt calificată, putând gestiona chestiuni complexe şi sofisticate.”
 • „Echipa David si Baias are o bună înţelegere a modului în care funcţionează industriile şi întreprinderile. Echipa este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în mediul din România şi oferă consiliere juridică competentă cu privire la impactul asupra sectorului nostru de activitate.”
 • „D&B are personal foarte bine pregătit, ceea ce îi conferă capacitatea de a gestiona cu uşurinţă aspecte complexe şi sofisticate.”
 • „Au fost proactivi, au cunoştinţe solide şi răspund rapid pe toate proiectele.” – Client taxe Europe

Avocaţi care s-au remarcat pe această arie de practică

Dan Dascălu se bucură de o amplă recunoaştere datorită abilităţilor sale de avocat litigant specializat pe aspecte de drept fiscal. Acesta este considerat a fi un excelent expert în chestiuni litigioase având deseori ca obiect impozitul pe profit, TVA şi anulări de impozite.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Dan este un avocat cu o pregătire extrem de bună în domeniu, oferindu-ne interpretări complexe la problemele abordate.”
 • „Dan are o experienţă vastă”

Ana Maria Iordache se ocupă de chestiuni litigioase legate de TVA şi impozitul pe venit.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Ana Maria se remarcă prin excelente abilităţi de comunicare, cunoştinţe juridice solide şi o înţelegere profundă, în ansamblu, a mediului internaţional şi local.”

CONCURENŢĂ / ANTITRUST – BANDA 2

Recenzie Chambers

Sorin David este foarte apreciat pentru activitatea sa de reprezentare a clienţilor în cadrul investigaţiilor privind presupuse abuzuri de poziţie dominantă sau menţinere a preţului de vânzare cu amănuntul. Sorin David este, de asemenea, apreciat pentru activitatea sa pe chestiuni legate de dreptul concurenţei aferente tranzacţiilor corporative planificate cât şi pentru asistenţă pe aspecte de conformitate.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Sorin David este avocatul cu cea mai mare experienţă pe dreptul concurenţei, în opinia mea.”

Lucian Bozian oferă asistenţă clienţilor în special pe proceduri de autorizare a controlului concentrărilor/fuziunilor. Lucian Bozian reprezintă de asemenea clienţii în cadrul investigaţiilor privind acuzaţiile/suspiciunile de comportament anticoncurenţial cât în cadrul anchetelor sectoriale şi pe aspecte de conformitate în domeniul concurenţei.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Este dedicat şi proactiv în identificarea de soluţii adaptate necesităţilor comerciale.”
 • „Este o plăcere să lucrăm cu el.”
 • „Este proactiv şi mereu disponibil pentru noi, oferă întotdeauna un răspuns prompt.”

SOCIETĂŢI COMERCIALE/FUZIUNI ŞI ACHIZIŢII –BANDA 3

Recenzie Chambers

Echipa D&B David si Baias urcă o treaptă în clasament ca urmare a susţinerii puternice de pe piaţă.
Grupul reprezintă în mod frecvent multinaţionale cu sediul în România pe aspecte legate de integrarea acestora cu întreprinderile locale, inclusiv reorganizări şi dezvoltarea de proiecte. Firma de avocatură acordă asistenţă curentă pe aspecte de drept local legate de achiziţii şi fuziuni transfrontaliere, oferind consultanţă atât de partea vânzătorilor cât şi a cumpărătorilor. Avocaţii firmei reprezintă în mod regulat clienţi de la companii multinaţionale până la entităţi locale, adesea în tranzacţii de mare anvergură.

Echipa D&B a consiliat Donalam la achiziţionarea activelor operaţionale ale COS Târgovişte, o companie aflată în prezent în reorganizare judiciară.

Anda Rojanschi consiliază clienţii interni şi internaţionali pe achiziţii de companii române şi reprezintă acţionarii/asociaţii în tranzacţii de vânzare. Anda Rojanschi acţionează pentru jucători din domeniul tehnologiei şi clienţi din industria farmaceutică şi de producţie.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Au respectat toate termenele limită şi au fost foarte flexibili în activitatea lor.”
 • „Echipa a luat în considerare şi pe deplin fiecare detaliu.”
 • „Ştiu despre ce vorbesc. Îmi oferă foarte multă încredere.”
 • „Avocaţii au oferit soluţii inovatoare la probleme juridice complexe. Au o abordare constructivă şi creativă.”

SOLUŢIONAREA LITIGIILOR – ROMÂNIA – EŞALONUL 4

Recenzie Chambers

D&B David si Baias este citată pentru experienţa pe care o deţine în gestionarea litigiilor în materie de concurenţă ocupându-se, de asemenea, de problemele fiscale complexe ale clienţilor. Firma este recunoscută pentru punctele forte în materie de protecţie a datelor. Clienţii firmei provin din sectoarele energiei, serviciilor financiare şi agriculturii. D&B beneficiază din plin de asocierea cu PwC.

Avocaţi care s-au remarcat pe această arie de practică
Dan Dascălu are o foarte bună reputaţie în materie de litigii fiscale, în special litigii privind TVA şi obligaţii fiscale. Dan Dascălu reprezintă de asemenea clienţi în litigii având ca obiect achiziţiile publice şi contestaţii împotriva amenzilor.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Dan Dascălu este mereu disponibil pentru noi atunci când este nevoie. El îmbină cunoştinţele academice cu practica de avocat litigant. Deţine cunoştinţe foarte specializate în domeniu.”

Chambers Global 2024


CORPORATE/M&A – BANDA 3

Recenzie Chambers

Echipa D&B David şi Baias a urcat o poziţie în clasament ca urmare a sprijinului puternic din piaţă de care aceasta se bucură. Grupul este frecvent activ pentru multinaţionale cu sediul în România, pe aspecte legate de integrarea acestora în structuri de afaceri locale, inclusiv operaţiuni de reorganizări şi dezvoltări de proiecte. Firma de avocatură asistă în mod curent clienţii pe aspecte de drept local legate de achiziţii şi fuziuni transfrontaliere, acţionând atât în calitate de consilier pentru vânzător cât şi pentru cumpărător. Avocaţii firmei reprezintă în mod regulat clienţi, de la companii multinaţionale până la afaceri locale, adeseori în cadrul unor tranzacţii de mare anvergură.

Echipa D&B a oferit consultanţă Donalam cu privire la achiziţia activelor operaţionale ale COS Târgovişte, o entitate aflată în prezent în reorganizare judiciară.

Anda Rojanschi consiliază clienţi interni şi internaţionali în cadrul achiziţiilor de societăţi române şi reprezintă acţionarii/asociaţii în cadrul vânzărilor. Anda acţionează pentru jucători din domeniul tehnologiei, clienţi din industria farmaceutică şi de producţie.

Mărturii ale clienţilor:

 • Au respectat toate termenele-limită, fiind foarte flexibili în munca lor.”
 • „Echipa a o acordat atenţie sporită fiecărui detaliu.”
 • „Sunt foarte siguri pe ceea ce spun. Mi-au dat multă încredere.”
 • „Avocaţii au venit cu soluţii inovatoare la probleme legale complexe. Ei au o abordare constructivă şi creativă.”

Legal 500


DREPTUL CONCURENŢEI – EŞALON 1

D&B David si Baias SCA dispune de o echipă de avocaţi specializaţi pe dreptul concurenţei, ale căror servicii sunt des solicitate pe piaţa din Romania. Grupul s-a ocupat de gestionarea unor aspecte legate de ajutoarele de stat şi a raportat o creştere a numărului de mandate pe partea de autorizare a fuziunilor, rezultat din creşterea numărului de tranzacţii în materie de fuziuni şi achiziţii pe piaţa din România. Investigaţiile de piaţă rămân un pilon de bază pentru echipă. Coordonatorul ariei de practică, Sorin David, se bucură de o excelentă reputaţie în domeniu. Lucian Bozian, Sonia Voinescu, Gabriela Ifrim şi Andreea Toncu sunt nume cheie în această arie de practică.

Avocaţi care s-au remarcat pe această arie de practică:

Sorin David este clasat ca fiind un avocat în topul clasamentului.

Lucian Bozian este clasat la avocati profesionişti în ascensiune.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Profesionişti, lucrează foarte bine ca echipă, muncă de calitate, livrată la timp. Comunicare foarte bună.”
 • „Foarte bine organizaţi, informaţi, dispuşi să acţioneze în orice moment. Foarte bine pregătiţi profesional, buni comunicatori. Capabili să ofere soluţii integrate şi inovatoare.”
 • „Competenţe profesionale excepţionale pe legislaţia concurenţei, cunoştinţe excelente şi experienţă în domeniu. Disponibilitate şi reacţii rapide la solicitările clienţilor.”
 • „Echipa se remarcă prin profesionalism, comunicare bună atât în cadrul echipei, cât şi în relaţia cu clienţii, capacitatea de a prezenta informaţii la timp şi într-o manieră clară.”
 • „Fiecare membru demonstrează calităţile de mai sus în numele întregii echipe. Sunt onorat să îi menţionez pe Sorin David, Lucian Bozian şi Andreea Toncu.”
 • „Sonia Voinescu şi Gabriela Ifrim se remarcă printr-un foarte bun spirit de echipă, reacţionând rapid şi dovedind pasiune pentru ceea ce fac, un lucru evident pentru mine.”
 • „Echipă înalt profesionistă, bună în ceea ce priveşte înţelegerea nevoilor clienţilor şi flexibilă în a prezenta soluţii competente şi eficiente, adaptate unor astfel de nevoi ale clienţilor.”
 • „Lucian Bozian se remarcă printr-o experienţă cuprinzătoare, atitudine proactivă şi consiliere calificată în materie de conformitate cu legislaţia concurenţei.”

TAXE – EŞALON 1

Echipa specializată pe drept fiscal din cadrul D&B David şi Baias SCA oferă „soluţii antiglonţ” la o gamă largă de probleme fiscale, inclusiv TVA, impozit pe profit, preţuri de transfer, contribuţii sociale, accize şi probleme fiscale de mediu. Ca membru al reţelei mondiale PwC, echipa consiliază o serie de clienţi internaţionali, având experienţă în relaţia faţă de Curtea Europeană de Justiţie. Dan Dascălu, coordonatorul ariei de practică şi, totodată, persoana care gestionează oferta PwC în regiunea ECE, deţine competenţe deosebit de solide în materie de litigii fiscale. Ana-Maria Iordache este o persoană de referinţă pe aspecte ce ţin de legislaţia europeană, iar Mihail Boian are o experienţă notabilă în domeniul infracţionalităţii gulerelor albe. Partenerul coordonator, Sorin David, este de asemenea recomandat.

Avocaţi care s-au remarcat pe această arie de practică:
Dan Dascălu este clasat ca fiind un avocat în topul clasamentului

Parteneri ai generaţiei următoare
Ana-Maria Iordache – D&B David si Baias SCA

Mărturii ale clienţilor:

 • „Echipă foarte bună, bine informată, inovativă şi întotdeauna gata să ofere soluţii antiglonţ.”

DREPT COMERCIAL, DREPT SOCIETAR ŞI M&A – EŞALON 3

Echipa D&B David şi Baias SCA este lăudată pentru „înţelegerea aprofundată şi cunoştinţele complexe pe dreptul aplicabil fuziunilor şi achiziţiilor, precum şi pentru capacitatea extraordinară de a înţelege tranzacţii extrem de complexe”. Baza de clienţi include entităţi din sectorul farmaceutic, medical şi energetic. Anda Rojanschi deţine „o cunoaştere profundă a complexităţii fuziunilor şi achiziţiilor”, conducând aria de practică împreună cu Sorin David, avocat cu experienţă în domeniul dreptului societar şi al concurenţei. Cristina Păduraru şi avocaţii seniori coordonatori Adina Oprea şi Romana Petre sunt nume de remarcat.

Profesionişti în ascensiune

Adina Oprea – D&B David si Baias SCA

Proiecte importante

 • Asistenţă juridică Public Power Corporation în cadrul achiziţiei entităţilor Grupului Enel din România.
 • Asistenţă juridică Broadhurst Investments, în calitate de acţionar al Vel Pitar, cu privire la vânzarea participaţiei deţinute în societate către Grupo Bimbo (Mexic).
 • Asistenţă juridică Ceres Pharma cu privire la achiziţia suplimentelor alimentare marca Dacia Plant.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Societatea de avocatură David şi Baias se remarcă cu adevărat în domeniul juridic. Expertiza şi dedicarea excepţională a echipei faţă de clienţi sunt impresionante. Aceştia au o abordare centrată pe client, adaptându-şi serviciile la nevoile particulare ale acestora, ceea ce favorizează dezvoltarea unor strânse relaţii cu clienţii.”
 • „Angajamentul lor faţă de diversitate şi incluziune la locul lor de muncă este admirabil şi se reflectă în diversele perspectivele ale echipei lor.”
 • „Am avut privilegiul de a colabora cu Anda Rojanschi de la Societatea de Avocatură David şi Baias pe mai multe proiecte de fuziuni şi achiziţii şi trebuie să spun că a fost o experienţă excepţională. Devotamentul, expertiza şi profesionalismul Andei s-au evidenţiat cu adevărat pe parcursul parteneriatului nostru. Atenţia ei la detalii şi cunoaşterea profundă a complexităţi lor M&A au fost de nepreţuit în navigarea prin tranzacţii complexe. A depus în mod constant eforturi suplimentare pentru a se asigura nu numai că proiectele noastre au fost desfăşurate impecabil, dar şi că au fost aliniate cu obiectivele noastre strategice.”
 • „În lumea fuziunilor şi achiziţiilor, unde precizia şi promptitudinea sunt primordiale, contribuţiile Andei Rojanschi au fost esenţiale în obţinerea unor rezultate de succes. Nu aş fi putut să cer un partener mai bun pentru astfel de eforturi şi o recomand din toată inima atât pe ea cât şi firma pentru serviciile juridice remarcabile.”
 • „Echipa are gândire analitică şi se concentrează pe înţelegerea necesităţilor noastre comerciale, nu numai din punct de vedere legal, ci şi din punct de vedere tehnic. Echipa dovedeşte o înţelegere aprofundată şi cunoştinţe complexe în materie de dreptului fuziunilor şi achiziţiilor, având o abilitate extraordinară de a înţelege tranzacţiile extrem de complexe şi procesele legate de guvernanţa corporativă a companiei noastre.”
 • „Aria de practică este unică datorită: 1. echipei M&A cu experienţă pe fuziuni şi achiziţii, 2. capacităţii de a identifica soluţii la chestiuni juridice complexe 3. răspunsurilor prompte la solicitări şi capacităţii de a respecta termene strânse 4. disponibilităţii echipei pentru discuţii şi întâlniri, după caz 5. abordării constructive şi orientate către soluţii pe chestiunile juridice aferente tranzacţiilor 6. unei bune comunicări şi înţelegeri cuprinzătoare a nevoilor de business.’
 • „Echipa juridică care oferă consultanţă a inclus-o pe Anda Rojanschi, partener, şi Adina Oprea, asociat senior. S-a lucrat uşor cu echipa, care a fost foarte cooperantă în timpul proiectului, a demonstrat cunoştinţe legale aprofundate şi o vastă experienţă în tranzacţii.”

DREPTUL MUNCII – EŞALON 3

Echipa specializată pe dreptul muncii din cadrul D&B David şi Baias SCA se remarcă printr-o „expertiză cuprinzătoare şi spirit de colaborare excepţional”. Negocierile colective reprezintă un domeniu strategic pentru echipă, care are, de asemenea, experienţă pe aspecte de dreptul muncii legate de proiecte complexe de restructurare, inclusiv concedieri colective. Echipa este coordonată de Dan Dascălu, liderul ariei de practică, şi Anda Rojanschi; Dan Dascalu este recomandat in special pentru litigii complexe legate de dreptul muncii.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Am angajat în mod exclusiv serviciile acestor avocaţi pe chestiuni de consiliere şi litigii de muncă. De fiecare dată, ei au demonstrat un nivel remarcabil de promptitudine şi profesionalism în gestionarea cazurilor noastre.”
 • „Amploarea expertizei şi spiritul de colaborare excepţional al echipei se remarcă ca fiind abilităţi notabile ale acesteia.”
 • „Echipa este disponibilă, promptă şi atentă.”
 • „Oferă clientului încredere pentru a ajunge la rezultatul dorit.”
 • „Ceea ce iese în evidenţă pentru mine este că nu m-am simţit niciodată prost sau privit cu dispreţ, ne-am înţeles mereu şi ne-au dat explicaţii până şi la întrebări stupide. Au câştigat un caz în instanţă pe care noi credeam că l-am fi pierdut.”

ENERGIE ŞI RESURSE NATURALE – EŞALON 3

Lăudată pentru „expertiza profesională de excepţie” a membrilor echipei sale, aria de practică specializată pe energie şi resurse naturale din cadrul D&B David şi Baias SCA acordă asistenţă şi consiliere unor clienţi din sectorul petrolului şi gazelor. Echipa are experienţă în obţinerea de licenţe de concesiune şi drepturi de explorare şi producţie, pe lângă experienţa de lungă durată în sectorul energiei regenerabile.

Partenerul coordonator, Sorin David conduce echipa împreună cu Laurentiu Pachiu, specialist în energie, Anda Rojanschi, membru al echipei şi „excelentaDelia Pachiu, recomandată pentru aspecte complexe în materie de reglementare.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Raluca Mustaciosu este cel mai bun avocat cu care am avut şansa să lucrez vreodată, are o experienţă îndelungată în domeniul imobiliar şi al energiei, este pasionată de aceste domenii şi abordează cu toată convingerea aspectele legate de aceste domenii. Pe lângă faptul că este o profesionistă excelentă, este atentă, foarte empatică, mereu aproape de clienţii ei.”
 • „D&B demonstrează o expertiză profesională excelentă, graţie unor echipe mixte de avocaţi specializaţi pe o paletă vastă de domenii, care reuşesc să acopere chiar şi cele mai complexe proiecte/chestiuni. Sunt buni în a respecta termenele limită şi în a anticipa nevoile clienţilor.”
 • „Sorin David este de departe una dintre cele mai strălucite minţi juridice din România, un pionier pe dreptul concurenţei. Este o plăcere să lucrez cu el, de la el înveţi în permanenţă.”
 • „Laurentiu Pachiu este un avocat foarte pragmatic, oferă soluţii rapide inclusiv atunci când apar probleme juridice dificile de rezolvat.”
 • „Delia Pachiu este o avocată excelentă. Are cunoştinţe vaste pe mai multe domenii de drept şi o expertiză acumulată de-a lungul anilor, având în vedere activitatea desfăşurată într-un mediu de reglementare provocator în domeniul energetic.”

SOLUŢIONAREA LITIGIILOR – EŞALON 4

Echipa de soluţionare a litigiilor din cadrul D&B David şi Baias SCA deţine o experienţă solidă în consilierea clienţilor pe aspecte de drept contencios fiscal şi administrativ, fiind totodată la fel de abilă şi competentă în gestionarea litigiilor contractuale. Dan Dascălu este un practician foarte apreciat, cu expertiză în soluţionarea litigiilor drept contencios fiscal şi administrativ; acesta conduce aria de practică împreună cu Sorin David, Partener Coordonator, Mihail Boian, expert în litigii fiscale şi Ana-Maria Iordache, avocat litigant.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Ingenios şi priceput – mare atenţie la detalii.”
 • „Mihaela Ragea are cunoştinţe aprofundate despre dosarul care urmează să fie prezentat în instanţă.”
 • „Ana-Maria Iordache – un partener de încredere pentru clienţii săi.”
 • „Echipa s-a dovedit a fi promptă, disponibilă şi extrem de flexibilă în ceea ce priveşte reacţia la provocările constante cu care ne confruntăm, identificând şi simplificând chestiuni complexe, în conformitate cu nevoile şi aşteptările noastre. Soluţiile primite au fost consistente şi creative, suportul oferit fiind la un nivel foarte înalt de profesionalism, atât din punct de vedere tehnic cât şi din punct de vedere strategic.’
 • „În asistenţa noastră s-au implicat Dan Dascălu şi Mihail Boian, Dan fiind liderul echipei D&B cu care am colaborat strâns. Dan este un foarte cunoscut şi excelent consilier profesionist, contribuţia sa tehnică fiind amplă, foarte precisă şi fundamentată. Experienţa în litigii şi cunoştinţele sale profesionale au fost încă o dată foarte apreciate şi ne-au ajutat să obţinem o imagine clară a problemelor, a riscurilor şi a opţiunilor disponibile, acest lucru fiind cu adevărat util pentru a face faţă unora dintre cela mai mari provocări cu care ne-am confruntat. Mihail a fost, de asemenea, foarte activ şi receptiv în sprijinirea proiectelor noastre aflate în derulare.”
 • „Sunt specialişti foarte bine pregătiţi, cu un palmares de succes. Au o modalitate proactivă de colaborare, venind întotdeauna cu strategii alternative care ne-au oferit confortul că riscurile noastre pot fi atent controlate şi atenuate. Fiecare iniţiativă este atent planificată, documentată şi explicată.”
 • „Dan Dascălu – Orientare către client, perspicacitate în afaceri, gândire ageră.”

DREPT IMOBILIAR ŞI CONSTRUCŢII – EŞALON 4

Echipa specializată pe drept imobiliar din cadrul D&B David si Baias acţionează pentru clienţi,atât de partea vânzătorilor cât şi a cumpărătorilor, în tranzacţii imobiliare complexe, de top. Redactarea şi negocierea unor contracte de închiriere complexe reprezintă un domeniu de expertiză aparte al echipei, alături de colaborarea încrucişată cu echipa specializată pe fuziuni şi achiziţii din cadrul firmei, pentru a sprijini clienţii în tranzacţii care implică active imobiliare importante. Echipa face parte din reţeaua PricewaterhouseCooper Legal şi colaborează cu colegii din regiunea ECE şi la nivel global. Sorin David, Partener Coordonator, conduce echipa împreună cu Anda Rojanschi, specialist în drept societar şi M&A şi Georgiana Bălan, expert în drept imobiliar.

Proiecte importante

 • Asistenţă juridică Public Power Corporation S.A. la achiziţionarea activelor Grupului Enel din România.
 • Asistenţă continuă pentru Fondul European de Investiţii în cadrul mai multor tranzacţii având ca obiect achiziţionarea de ferme de păsări şi terenuri aferente.

Mărturii ale clienţilor:

 • „Este o sinergie extraordinară între membrii echipei: o echipă unită şi profesionistă”
 • „O echipă proactivă, având cunoştinţe juridice aprofundate.”

GCR 100 2024


D&B DAVID ŞI BAIAS are şase avocaţi de concurenţă şi mai mulţi litiganti specializaţi in aceasta arie. Firma, membră a unui cluster regional de firme conectate la PwC, este lider in materia concurenţei la nivelul reţelei din Europa Centrală şi de Est, sub coordonarea partenerului Sorin David. D&B David şi Baias a asistat recent Dnata Catering, lider în catering aeroportuar, în două investigaţii efectuate de Consiliul Concurenţei din Romania pe piaţa de alimente şi băuturi din aeroport. Cea mai recenta dintre acestea se referea la o presupusă înţelegere verticală cu Aeroportul Internaţional Bucureşti, însă a fost închisă fără sancţiuni pentru Dnata, prin acceptarea angajamentelor propuse de aceasta din urma. De asemenea, D&B David şi Baias a asistat si reprezentat unul din cei mai mari distribuitori şi retaileri de produse farmaceutice din România, Catena/Fildas Trading, într-o investigaţie sectorială derulată de autoritatea de concurenţă.