Ovidiu Bold

Ovidiu Bold este Partener în cadrul D&B David şi Baias şi s-a alăturat echipei de Servicii Financiare în octombrie 2008. Domeniile sale de specializare sunt dreptul bancar, legislaţia serviciilor de plată, dreptul asigurărilor şi guvernanţa corporativă, cu experienţă solidă în sectorul de M&A aplicabil instituţiilor din domeniul serviciilor financiare.

Ovidiu este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, din 2007, absolvind şi un master în ”Carieră judiciară” al aceleiaşi facultăţi în anul 2008. A ţinut un curs sub egida Institutului Bancar Român (pe tema jurisprudenţei privitoare la darea în plată) şi a participat, în calitate de vorbitor, la evenimente publice organizate de Bursa de Valori Bucureşti şi Banca Naţională a României, precum şi în cadrul unor conferinţe şi webinarii organizate de D&B David şi Baias sau PwC România în colaborare cu organizaţii media.

Ovidiu este apreciat ca avocat în domeniul serviciilor financiare, având 14 ani de experienţă la activ şi o implicare în diverse proiecte marcante, precum prima autorizare ca instituţie financiară nebancară a unei instituţii emitente de monedă electronică, autorizarea unuia din primii furnizori de servicii de finanţare participativă (crowdfunding) din România, negocierea intrării pe piaţa locală a unei bănci din Uniunea Europeană în parteneriat cu un furnizor major de servicii de telecomunicaţii. Ovidiu a asistat de asemenea diverşi clienţi în obţinerea şi negocierea de facilităţi de credit. A fost implicat într-o serie de tranzacţii pe piaţa serviciilor financiare, asistându-şi clienţii în achiziţia pachetelor majoritare de acţiuni în bănci, societăţi de asigurări şi societăţi de leasing financiar, precum şi în implementarea cu succes a unor fuziuni în domeniul bancar şi al asigurărilor.

Contact

+40 21 225 3770

Parteneri D&B David şi Baias

Sorin David
Dan Dascălu
Anda Rojanschi
Ana-Maria Iordache
Mihail Boian
Cristina Păduraru
Ovidiu Bold