Avocaţi juniori

//Avocaţi juniori
Avocaţi juniori2018-11-16T09:41:40+00:00

Echilibrul dintre experienţă şi capacitatea de a gândi novator – una din cheile unei echipe de succes.

BIANCA DUCA

Bianca Duca este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București și a Universității Paris 1 Panthéon-Sorbonne. De asemenea, în timpul studiilor a beneficiat de o bursă Erasmus la Universitatea Köln din Germania.

Bianca este membră a Baroului București din septembrie 2017, iar din octombrie 2017 s-a alăturat echipei de Concurență din cadrul D&B David și Baias. Domeniile sale de expertiză includ dreptul concurenței, proprietate intelectuală, drept comercial și achiziții publice.

MARIA BABU

Maria Babu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din septembrie 2017.

Maria s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în litigii civile și comerciale.

OANA DRĂCEA

Oana a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în 2017 și este membră a Baroului București începând cu anul 2017. De asemenea, a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Oana s-a alăturat echipei D&B David și Baias în octombrie 2017, iar domeniile sale de expertiză includ protecția datelor și dreptul concurenței.