Avocaţi juniori

//Avocaţi juniori
Avocaţi juniori2019-01-11T13:45:16+00:00

Echilibrul dintre experienţă şi capacitatea de a gândi novator – una din cheile unei echipe de succes.

ALEXANDRU BAJDECHI

Alexandru Bajdechi este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București și este membru al Baroului București din octombrie 2018.

Alexandru s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David și Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializat în litigii de drept administrativ și fiscal.

CĂTĂLINA BURCĂ

Cătălina Burcă este licenţiată a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti. Membră a Baroului Bucureşti, şi-a început cariera ca avocat junior la D&B David şi Baias în anul 2018.

Domeniile de expertiză ale Cătălinei includ dreptul concurenţei (practici anticoncurenţiale, controlul concentrărilor economice şi ajutor de stat), dreptul comercial, proprietate intelectuală şi achiziţii publice.

DIANA IVAN

Diana Ivan este licenţiată a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, cu o lucrare de licență centrată pe fixare și impunere de prețuri. În 2016 – 2017, a absolvit programul de LLM oferit de Facultatea de Drept a Universității din București: Master of Laws în Dreptul Afacerilor.

Membră a Baroului Bucureşti, şi-a început cariera ca avocat junior la D&B David şi Baias în anul 2018. Domeniile de expertiză ale Dianei includ dreptul concurenţei (practici anticoncurenţiale, controlul concentrărilor economice şi ajutor de stat), dreptul comercial, dreptul farmaceutic.

DIANA PENA

Diana Pena este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București și este membră a Baroului București din noiembrie 2017.

Diana s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David și Baias în luna august a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale și de drept fiscal.

IULIAN URSACHE

Iulian Ursache este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iași şi a urmat cursurile masteratului de Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiași facultăți.

Iulian este membru al Baroului Bucureşti din noiembrie 2018 și s-a alăturat echipei de M&A din cadrul D&B David şi Baias în aceeași lună, fiind specializat în drept civil și drept comercial.

MARIA BABU

Maria Babu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din septembrie 2017.

Maria s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în litigii civile și comerciale.

OANA DRĂCEA

Oana a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în 2017 și este membră a Baroului București începând cu anul 2017. De asemenea, a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Oana s-a alăturat echipei D&B David și Baias în octombrie 2017, iar domeniile sale de expertiză includ protecția datelor și dreptul concurenței.