Echilibrul dintre experienţă şi capacitatea de a gândi novator – una din cheile unei echipe de succes.

ADRIANA POPA

Adriana-Monica Popa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 2018 şi în acelaşi an a devenit membră a Baroului Bucureşti.
De asemenea, urmează cursurile Masterului Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi instituţii.

Adriana s-a alăturat echipei de M&A a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializată în drept societar.

ALEXANDRU BAJDECHI

Alexandru Bajdechi este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membru al Baroului Bucureşti din octombrie 2018.

Alexandru s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializat în litigii de drept administrativ şi fiscal.

ANDREEA TONCU

Andreea Toncu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 2018 şi urmează programul de LLM Arbitrajul comercial internaţional (în limba engleză), oferit de Universitatea din Bucureşti în anul universitar 2018-2019.
Membră a Baroului Bucureşti, s-a alăturat echipei de concurenţă a D&B David şi Baias în octombrie 2018. Domeniile de expertiză ale Andreei includ dreptul concurenţei şi protecţia datelor. Andreea a fost implicată în proiecte legate de aspecte concurenţiale, asistând clienţi în timpul investigaţiilor şi al controlului concentrărilor economice de către Consiliului Concurenţei, dar şi în proiecte privind protecţia datelor.

CAMELIA NIŢĂ

Camelia-Manuela Niţă este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2018. În prezent urmează cursurile de master de Drept al Afacerilor din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti (2018-2019).

Camelia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, iar domeniul său de expertiză include dreptul fiscal.

CĂTĂLINA BURCĂ

Cătălina Burcă este licenţiată a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti. Membră a Baroului Bucureşti, şi-a început cariera ca avocat junior la D&B David şi Baias în anul 2018.

Domeniile de expertiză ale Cătălinei includ dreptul concurenţei (practici anticoncurenţiale, controlul concentrărilor economice şi ajutor de stat), dreptul comercial, proprietate intelectuală şi achiziţii publice.

DIANA PENA

Diana Pena este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2017.

Diana s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna august a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

DOINA ILIESCU

Doina Iliescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2018. Doina deţine şi o diplomă de master in Carieră Judiciară în cadrul aceleiaşi universităţi.

Doina s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în noiembrie 2018, fiind specializată în drept civil şi comercial.

GABRIELA IFRIM

Gabriela Ifrim este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. De asemenea, în luna iunie 2018 a absolvit Masterul de Ştiinţe penale din cadrul Universităţii din Bucureşti.
Gabriela s-a alăturat echipei de Concurenţă din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2018. Domeniile sale de expertiză includ dreptul concurenţei, proprietate intelectuală, drept comercial şi achiziţii publice.

IULIAN URSACHE

Iulian Ursache este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi a urmat cursurile masteratului de Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Iulian este membru al Baroului Bucureşti din noiembrie 2018 şi s-a alăturat echipei de M&A din cadrul D&B David şi Baias în aceeaşi lună, fiind specializat în drept civil şi drept comercial.

LARISA JURCA

Larisa Jurca este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca şi membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. Larisa deţine, de asemenea, o diplomă de master în Instituţii de Drept Privat în cadrul aceleiaşi universităţi.

Larisa s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2018.

MARIA BABU

Maria Babu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din septembrie 2017.

Maria s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în litigii civile şi comerciale.

MIHNEA MUNTEANU

Mihnea Munteanu este absolvent al Facultãţii de Drept din cadrul Universitãţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi membru al Baroului Bucureşti din anul 2018.
În luna octombrie 2018, Mihnea s-a alãturat echipei de servicii financiare din cadrul D&B David şi Baias, domeniile sale de expertizã incluzând dreptul civil, societar şi bancar.

OANA DRĂCEA

Oana a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 2017 şi este membră a Baroului Bucureşti începând cu anul 2017. De asemenea, a absolvit Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Oana s-a alăturat echipei D&B David şi Baias în octombrie 2017, iar domeniile sale de expertiză includ protecţia datelor şi dreptul concurenţei.

RALUCA BORŞAN

Borşan Mihaela Raluca este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2016.

Raluca s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna decembrie a anului 2018.