Avocaţi juniori

//Avocaţi juniori
Avocaţi juniori 2018-05-22T14:24:59+00:00

Echilibrul dintre experienţă şi capacitatea de a gândi novator – una din cheile unei echipe de succes.

ALICE SPRIDON

Alice Spridon este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și este membră a Baroului Bucureşti din iunie 2013.
Alice s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna iulie a anului 2017.

ANDREI PAVEL

Andrei Pavel a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitãții din București în anul 2016 și programul de masterat în Arbitraj Comercial Internațional în 2017.

Este membru al Baroului București din anul 2016.

Andrei s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David și Baias în luna august 2017.

BIANCA DUCA

Bianca Duca este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București și a Universității Paris 1 Panthéon-Sorbonne. De asemenea, în timpul studiilor a beneficiat de o bursă Erasmus la Universitatea Köln din Germania.

Bianca este membră a Baroului București din septembrie 2017, iar din octombrie 2017 s-a alăturat echipei de Concurență din cadrul D&B David și Baias. Domeniile sale de expertiză includ dreptul concurenței, proprietate intelectuală, drept comercial și achiziții publice.

MARIA BABU

Maria Babu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din septembrie 2017.

Maria s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în litigii civile și comerciale.

OANA DRĂCEA

Oana a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în 2017 și este membră a Baroului București începând cu anul 2017. De asemenea, a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Oana s-a alăturat echipei D&B David și Baias în octombrie 2017, iar domeniile sale de expertiză includ protecția datelor și dreptul concurenței.