Echilibrul dintre experienţă şi capacitatea de a gândi novator – una din cheile unei echipe de succes.

ADRIANA POPA

Adriana-Monica Popa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în 2018 și în același an a devenit membră a Baroului București.
De asemenea, urmează cursurile Masterului Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiași instituții.

Adriana s-a alăturat echipei de M&A a D&B David și Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializată în drept societar.

ALEXANDRU BAJDECHI

Alexandru Bajdechi este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității din București și este membru al Baroului București din octombrie 2018.

Alexandru s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David și Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializat în litigii de drept administrativ și fiscal.

ANDREEA TONCU

Andreea Toncu a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în 2018 și urmează programul de LLM Arbitrajul comercial internațional (în limba engleză), oferit de Universitatea din București în anul universitar 2018-2019.
Membră a Baroului București, s-a alăturat echipei de concurență a D&B David și Baias în octombrie 2018. Domeniile de expertiză ale Andreei includ dreptul concurenței și protecția datelor. Andreea a fost implicată în proiecte legate de aspecte concurențiale, asistând clienți în timpul investigațiilor și al controlului concentrărilor economice de către Consiliului Concurenței, dar și în proiecte privind protecția datelor.

CAMELIA NIȚĂ

Camelia-Manuela Niță este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2018. În prezent urmează cursurile de master de Drept al Afacerilor din cadrul Facultății de Drept, Universitatea din București (2018-2019).

Camelia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, iar domeniul său de expertiză include dreptul fiscal.

CĂTĂLINA BURCĂ

Cătălina Burcă este licenţiată a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti. Membră a Baroului Bucureşti, şi-a început cariera ca avocat junior la D&B David şi Baias în anul 2018.

Domeniile de expertiză ale Cătălinei includ dreptul concurenţei (practici anticoncurenţiale, controlul concentrărilor economice şi ajutor de stat), dreptul comercial, proprietate intelectuală şi achiziţii publice.

DIANA IVAN

Diana Ivan este licenţiată a Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti, cu o lucrare de licență centrată pe fixare și impunere de prețuri. În 2016 – 2017, a absolvit programul de LLM oferit de Facultatea de Drept a Universității din București: Master of Laws în Dreptul Afacerilor.

Membră a Baroului Bucureşti, şi-a început cariera ca avocat junior la D&B David şi Baias în anul 2018. Domeniile de expertiză ale Dianei includ dreptul concurenţei (practici anticoncurenţiale, controlul concentrărilor economice şi ajutor de stat), dreptul comercial, dreptul farmaceutic.

DIANA PENA

Diana Pena este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București și este membră a Baroului București din noiembrie 2017.

Diana s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David și Baias în luna august a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale și de drept fiscal.

GABRIELA IFRIM

Gabriela Ifrim este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din București și este membră a Baroului București din noiembrie 2018. De asemenea, în luna iunie 2018 a absolvit Masterul de Științe penale din cadrul Universității din București.
Gabriela s-a alăturat echipei de Concurență din cadrul D&B David și Baias în luna noiembrie a anului 2018. Domeniile sale de expertiză includ dreptul concurenței, proprietate intelectuală, drept comercial și achiziții publice.

IULIAN URSACHE

Iulian Ursache este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iași şi a urmat cursurile masteratului de Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiași facultăți.

Iulian este membru al Baroului Bucureşti din noiembrie 2018 și s-a alăturat echipei de M&A din cadrul D&B David şi Baias în aceeași lună, fiind specializat în drept civil și drept comercial.

LARISA JURCA

Larisa Jurca este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca şi membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. Larisa deţine, de asemenea, o diplomă de master în Instituții de Drept Privat în cadrul aceleiaşi universităţi.

Larisa s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2018.

MARIA BABU

Maria Babu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din septembrie 2017.

Maria s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în litigii civile și comerciale.

MIHNEA MUNTEANU

Mihnea Munteanu este absolvent al Facultãții de Drept din cadrul Universitãții „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și membru al Baroului București din anul 2018.
În luna octombrie 2018, Mihnea s-a alãturat echipei de servicii financiare din cadrul D&B David și Baias, domeniile sale de expertizã incluzând dreptul civil, societar și bancar.

OANA DRĂCEA

Oana a absolvit Facultatea de Drept a Universității din București în 2017 și este membră a Baroului București începând cu anul 2017. De asemenea, a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Oana s-a alăturat echipei D&B David și Baias în octombrie 2017, iar domeniile sale de expertiză includ protecția datelor și dreptul concurenței.