O echipă de succes
pune în valoare individualitatea fiecărui membru al ei.

Gestionarea “legăturilor” dintre oameni conturează echipa potrivită pentru clientul potrivit. Ne place să credem că avem experienţă în legături eficiente între profesionişti, deoarece clienţii noştri ne mulţumesc de fiecare dată personal, şi nu numai o singură dată. La D&B David şi Baias, clienţii fac parte din echipa noastră şi primesc acelaşi respect ca toţi partenerii noştri.

Cei doi parteneri fondatori, Sorin David şi Flavius Baias, sunt avocaţi cu o excelentă reputaţie în rândul profesiei juridice şi cu cariere pedagogice de succes în învăţământul superior. Echipa D&B este compusă în prezent din peste 40 de avocaţi dintre care 5 sunt parteneri.

Parteneri

Sorin David
Sorin David
Sorin David este partener coordonator al D&B David şi Baias. Este membru în Baroul Bucureşti din anul 1991 şi arbitru al Curţii de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie.
Dan Dascălu
Dan Dascălu
Dan Dascălu este Doctor în Drept, expert în probleme de drept fiscal, drept administrativ şi dreptul muncii.
Anda Rojanschi
Anda Rojanschi
Anda Rojanschi coordonează echipa de Corporate M&A a D&B David şi Baias, este specializată în societăţi comerciale şi grupuri de societăţi, precum şi în Fuziuni, Achiziţii şi Restructurări.
Ana-Maria Iordache
Ana-Maria Iordache
Ana-Maria are o experienţă de peste 10 ani în domeniul litigiilor fiscale şi administrative, reprezentând cu succes numeroşi clienţi atât în faţa autorităţilor şi instanţelor de judecată din România, cât şi în procedurile derulate in faţa Curţii de Justiţie a Uniunii Europene.
Mihail Boian
Mihail Boian
Mihail Boian este partener în cadrul echipei de Litigii, iar expertiza sa acoperă aspecte legate de drept fiscal, public şi civil.
Laurenţiu Pachiu
Laurenţiu Pachiu
Laurenţiu Pachiu este partener D&B David şi Baias. De peste zece ani, Dl. Pachiu acordă consultanţă juridică unor companii mari şi de tip holding din domeniul petrolului şi gazelor naturale pe proiecte de investiţii de tip onshore şi offshore din România.
Cristina Păduraru
Cristina Păduraru
Cristina Păduraru este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Cristina s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în septembrie 2012.
Ovidiu Bold
Ovidiu Bold
Ovidiu Bold este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membru al Baroului Bucureşti din anul 2009. Ovidiu face parte din echipa de Servicii Financiare din cadrul D&B David şi Baias şi a acumulat experienţă în special în domeniul dreptului bancar, al pieţelor de capital, al protecţiei datelor cu caracter personal, precum şi în materia dreptului societăţilor comerciale.