Avocaţi colaboratori

//Avocaţi colaboratori
Avocaţi colaboratori2018-12-19T09:32:08+00:00

Talentul individual este valorificat la maxim
numai în cadrul unei echipe omogene.

ALEXANDRA BARAC

Barac_Alexandra

Alexandra Barac este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti precum şi a Masterului de Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiaşi instituţii.

Alexandra este membră a Baroului Bucureşti din februarie 2014. S-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în noiembrie 2016, fiind specializată în litigii civile şi comerciale.

ALEXANDRA IACOB

Alexandra Iacob este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012.

Alexandra s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna septembrie a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ALEXANDRA VAIDA

Vaida_Alexandra

Alexandra Vaida este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi este membră a Baroului Bucureşti din 2014.

Alexandra s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2016, fiind specializată în drept societar şi real estate.

ALICE SPRIDON

Alice Spridon este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti și este membră a Baroului Bucureşti din iunie 2013.

Alice s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna iulie a anului 2017.

AMANDA DĂNCESCU

Amanda Dăncescu este absolventă a Facultăţii de Drept, precum și a Masterului de Drept Fiscal din cadrul Universității București.
Amanda este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2013. S-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ANA MARIA VASILE

Ana Maria Vasile este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americană, a Facultății de Economie Teoretică și Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice din București și deține o diplomă de master în Drept Fiscal, Facultatea de Drept din cadrul Universității București.
Ana este membră a Baroului București din mai 2011 și s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în materia contenciosului administrativ și fiscal, drept civil și drept comercial, precum și procedura insolvenței.

ANA MIRON

Ana Emilia Miron este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București şi este membră a Baroului București din noiembrie 2013. De asemenea, în luna iunie 2018 a obținut o diplomă de master la disciplina Drept Fiscal din cadrul Universității București.

Ana s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna septembrie a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ANDREEA RACU

Racu Andreea 2016

Andreea Racu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în dreptul afacerilor. Este membră a Baroului Bucureşti din anul 2015.

Andreea s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2015, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ANDREI VLASIN

Vlasin_Andrei

Andrei Vlasin este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ,,Dimitrie Cantemir’’, Bucureşti şi deţine o diplomă de master, specializarea Instituţii de Drept Privat, în cadrul Universitaţii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. A fost membru al Baroului Cluj din anul 2015 şi membru al Baroului Bucuresti din anul 2016.
Andrei s-a alăturat echipei de M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2016, fiind specializat în fuziuni şi achiziţii şi real estate.

BOGDAN CRĂCIUN

Craciun_Bogdan

Bogdan Crăciun este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membru al Baroului Bucureşti din anul 2011.

In luna ianuarie 2015 s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias.

Domeniile sale de expertiză includ dreptul civil, comercial şi fiscal.

CĂTĂLINA ILIE

Ilie_Catalina

Cătălina Ilie este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din 2016. Cătălina deţine, de asemenea, o diplomă de master în Carieră Judiciară în cadrul aceleiaşi universităţi.

Cătălina face parte din echipa de servicii financiare din cadrul D&B David şi Baias. Domeniile sale de expertiză includ dreptul bancar, asigurări, protecţia datelor cu caracter personal şi drept societar.

DANIEL VINEREAN

Daniel Vinerean este membru al Baroului București de mai mult de 10 ani, alăturându-se echipei D&B David și Baias în luna noiembrie 2017.
Fiind implicat și coordonând numeroase proiecte de consultanță în materia dreptului civil și comercial, Daniel a dezvoltat o bună cunoaștere atât a nevoilor cât și a intereselor de afaceri ale clienților, fiind capabil să ofere asistență în chestiuni complexe și sensibile de drept.
De asemenea, competențele sale includ și domeniul protecției datelor cu caracter personal. Daniel este parte din toate proiectele de consultanță și asistență întemeiate pe Regulamentul General de Protecție a Datelor. Implicarea sa în acest domeniu vizează evaluarea stadiului actual din perspectiva cerințelor Regulamentului și formularea de recomandări specifice, elaborarea procedurilor interne care sa asigure conformitatea și redactarea de documente care sa îndeplinească standardele necesare asigurării unei protecții adecvate a datelor cu caracter personal.

IACOB BUGA

Iacob Buga a absolvit programul de studii universitare de licență organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, precum și programul de studii universitare de master „Drept privat” organizat de aceeași instituție de învățământ, devenind membru al Baroului Bucureşti în anul 2015.
Iacob s-a alăturat echipei de litigii din cadrul D&B David și Baias în luna iunie a anului 2018, fiind specializat în litigii civile, administrative şi fiscale.

LARISA ANTIMESCU

Larisa Antimescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ”Al.I.Cuza Iași” și este membră a Baroului București din februarie 2010. În luna iunie 2012 a obținut o diplomă de master la disciplina Dreptul Afacerilor în cadrul Universității București.

Larisa s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna martie 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

LAURA SPIRIDON

Spiridon_Laura

Laura Spiridon este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2014.De asemenea, în luna iunie 2016 a obţinut o diploma de master la disciplina Drept Fiscal în cadrul Universităţii Bucureşti.

Laura s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2016, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

MIHAELA ŞTEFAN

Stefan Mihaela

Mihaela Ştefan este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2008. Deţine, de asemenea, o diplomă de master în Carieră Judiciară în cadrul aceleiaşi universităţi.

Mihaela s-a alăturat echipei D&B David şi Baias în noiembrie 2015 după un an petrecut în cadrul PricewaterhouseCoopers Romania. Domeniul său principal de activitate este dreptul muncii, având în acelasi timp experienţă relevantă în drept imobiliar, drept fiscal şi protecţia datelor cu caracter personal.
Anterior colaborării cu D&B David si Baias, Mihaela a activat în cadrul altor firme de avocatură.

SONIA BĂLĂNESCU

Sonia Bălănescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2015. De asemenea, în luna iunie 2016 a obţinut o diplomă de master în Arbitraj Internațional, în limba engleză, în cadrul Universităţii Bucureşti.

Sonia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna februarie a anului 2018, fiind specializată în dreptul civil, comercial și dreptul muncii.

SONIA VOINESCU

Sonia

Sonia Vigdorovits este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, beneficiind în această perioadă şi de o bursă de studiu la Universitatea din Viena. De asemenea, Sonia a absolvit programul de masterat în Dreptul afacerilor la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din 2013.

Sonia s-a alăturat D&B David şi Baias în octombrie 2016, făcând parte din echipa de concurenţă. Anterior, Sonia a lucrat într-o firmă de avocatură din Bucureşti, specializându-se în domeniile drept comercial, achiziţii publice şi M&A.

ŞTEFAN MIHĂRTESCU

Mihartescu_Stefan_final

Ştefan Mihărtescu a absolvit în anul 2014 Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, iar în iunie 2015 a finalizat cursurile unui Master în Achiziţii publice, concesiuni şi parteneriat public-privat în cadrul aceleiaşi facultăţi. Este membru al Baroului Bucureşti din octombrie 2014.
Urmare a câştigării unui concurs de opinii legale în limba engleză, Ştefan a efectuat pe parcursul anului universitar 2013-2014 un stagiu de practică în cadrul unei firme de avocatură specializate în achiziţii publice, dobândind astfel experienţă în domeniile litigiilor civile şi al achiziţiilor publice.
Ştefan s-a alăturat echipei D&B David şi Baias în luna iulie 2015 şi face parte din departamentul de litigii, fiind specializat în litigii civile, comerciale şi achiziţii publice.