Talentul individual este valorificat la maxim
numai în cadrul unei echipe omogene.

ALEXANDRA BARAC

Alexandra Barac este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti precum şi a Masterului de Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiaşi instituţii.

Alexandra este membră a Baroului Bucureşti din februarie 2014. S-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în noiembrie 2016, fiind specializată în litigii civile şi comerciale.

ALEXANDRA IACOB

Alexandra Iacob este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012.

Alexandra s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna septembrie a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ALICE SPRIDON

Alice Spridon este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din iunie 2013.

Alice s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna iulie a anului 2017.

AMANDA DĂNCESCU

Amanda Dăncescu este absolventă a Facultăţii de Drept, precum şi a Masterului de Drept Fiscal din cadrul Universităţii Bucureşti.
Amanda este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2013. S-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ANA MARIA VASILE

Ana Maria Vasile este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americană, a Facultăţii de Economie Teoretică şi Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în Drept Fiscal, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.
Ana este membră a Baroului Bucureşti din mai 2011 şi s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în materia contenciosului administrativ şi fiscal, drept civil şi drept comercial, precum şi procedura insolvenţei.

ANA MIRON

Ana Emilia Miron este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2013. De asemenea, în luna iunie 2018 a obţinut o diplomă de master la disciplina Drept Fiscal din cadrul Universităţii Bucureşti.

Ana s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna septembrie a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ANDREEA RACU

Andreea Racu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în dreptul afacerilor. Este membră a Baroului Bucureşti din anul 2015.

Andreea s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2015, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ANDREI VLASIN

Andrei Vlasin este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ,,Dimitrie Cantemir’’, Bucureşti şi deţine o diplomă de master, specializarea Instituţii de Drept Privat, în cadrul Universitaţii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. A fost membru al Baroului Cluj din anul 2015 şi membru al Baroului Bucuresti din anul 2016.
Andrei s-a alăturat echipei de M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2016, fiind specializat în fuziuni şi achiziţii şi real estate.

BOGDAN CRĂCIUN

Bogdan Crăciun este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membru al Baroului Bucureşti din anul 2011.

In luna ianuarie 2015 s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias.

Domeniile sale de expertiză includ dreptul civil, comercial şi fiscal.

CĂTĂLINA ILIE

Cătălina Ilie este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din 2016. Cătălina deţine, de asemenea, o diplomă de master în Carieră Judiciară în cadrul aceleiaşi universităţi.

Cătălina face parte din echipa de servicii financiare din cadrul D&B David şi Baias. Domeniile sale de expertiză includ dreptul bancar, asigurări, protecţia datelor cu caracter personal şi drept societar.

CARMEN CREŢU

Carmen Creţu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012.

Carmen s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în luna decembrie a anului 2018, fiind specializată în drept civil, comercial şi dreptul muncii.

IACOB BUGA

Iacob Buga a absolvit programul de studii universitare de licenţă organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, precum şi programul de studii universitare de master „Drept privat” organizat de aceeaşi instituţie de învăţământ, devenind membru al Baroului Bucureşti în anul 2015.
Iacob s-a alăturat echipei de litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna iunie a anului 2018, fiind specializat în litigii civile, administrative şi fiscale.

MIHAELA PAPANDREIA

Mihaela Papandreia este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat cursurile unui Masterat în Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi Universităţi. Este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2009.

Mihaela s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în decembrie 2018. Domeniile de expertiză ale Mihaelei acoperă dreptul societar, fuziuni şi achiziţii, energie regenerabilă, protecţia datelor cu caracter personal şi achiziţii publice.

RALUCA BORŞAN

Borşan Mihaela Raluca este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2016.

Raluca s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna decembrie a anului 2018.

RALUCA MAXIM

Raluca Maxim s-a alăturat echipei de concurenţă D&B David şi Baias în mai 2019. Înainte de a se alătura D&B David şi Baias, Raluca a lucrat ca avocat colaborator în biroul din Bucureşti al unei societăţi de avocatură regionale, în cadrul departamentului de concurenţă şi ajutor de stat.

Raluca este absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai din anul 2016, efectuând şi un stagiu de mobilitate Erasmus la Jagiellonian University din Cracovia, Polonia. Raluca este membră activă a Baroului Bucureşti din 2016.

Raluca a acordat asistenţă juridică unor companii din diverse sectoare economice şi industriale, printre care petrol şi gaze, telecom, sectorul farmaceutic, FMCG, sectorul financiar-bancar, echipamente agricole sau construcţii. Asistenţa acordată de Raluca include reprezentarea clientului în cadrul investigaţiilor declanşate de autorităţi de concurenţă naţionale, în cadrul notificărilor de concentrări economice, dar şi asistenţă privind conformarea cu regulile de concurenţă.

SONIA BĂLĂNESCU

Sonia Bălănescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2015. De asemenea, în luna iunie 2016 a obţinut o diplomă de master în Arbitraj Internaţional, în limba engleză, în cadrul Universităţii Bucureşti.

Sonia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna februarie a anului 2018, fiind specializată în dreptul civil, comercial şi dreptul muncii.

SONIA VOINESCU

Sonia Vigdorovits este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, beneficiind în această perioadă şi de o bursă de studiu la Universitatea din Viena. De asemenea, Sonia a absolvit programul de masterat în Dreptul afacerilor la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din 2013.

Sonia s-a alăturat D&B David şi Baias în octombrie 2016, făcând parte din echipa de concurenţă. Anterior, Sonia a lucrat într-o firmă de avocatură din Bucureşti, specializându-se în domeniile drept comercial, achiziţii publice şi M&A.

MARIA BABU

Maria Babu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din septembrie 2017.

Maria s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în litigii civile şi comerciale.

OANA DRĂCEA

Oana a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 2017 şi este membră a Baroului Bucureşti începând cu anul 2017. De asemenea, a absolvit Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Oana s-a alăturat echipei D&B David şi Baias în octombrie 2017, iar domeniile sale de expertiză includ protecţia datelor şi dreptul concurenţei.

ANDREEA TORTOV

Andreea Tortov este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, membră a Baroului Bucureşti din Februarie 2013.

Andreea s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în Aprilie 2016, fiind specializată în fuziuni şi achiziţii precum şi proiecte de reorganizare internaţională.

COSMINA SIMA

Cosmina Sima este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. De asemenea, ea deţine o diplomă de master în Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi facultăţi. Cosmina este membru al Baroului Bucureşti începând cu luna noiembrie 2017.

Cosmina s-a alăturat departamentului de Energie şi Resurse Naturale din cadrul D&B David şi Baias începând cu luna aprilie 2020. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul comercial, dreptul muncii şi protecţia datelor cu caracter personal.