Cristina Păduraru

Cristina a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Ea s-a alăturat echipei corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în septembrie 2012 şi a fost promovată ca partener al aceleiaşi echipe în 2022.

Expertiza ei acoperă fuziuni şi achiziţii, drept comercial şi corporativ, precum şi joint ventures şi parteneriate. 

Practica Cristinei acoperă în principal lucrări specifice de fuziuni şi achiziţii. Este implicată activ în toate etapele unei tranzacţii de fuziuni şi achiziţii, fiind implicată ca membru lider al echipei, atât în proiecte de vânzare, cât şi de cumpărare, începând de la discuţiile preliminare şi până la implementarea acestora. Practica ei de fuziuni şi achiziţii acoperă, de asemenea, înfiinţarea de proiecte de joint venture, inclusiv redactarea şi negocierea documentaţiei relevante. 

Mai mult, Cristina are o putere deosebită în proiecte de reorganizare (ex. fuziuni interne şi transfrontaliere, spin-off, transfer de afaceri), experienţa ei fiind acumulată după ce a asistat mai mulţi clienţi importanţi din diverse industrii.

Domeniul ei de expertiză acoperă şi chestiuni de drept corporativ şi şi-a asistat clienţii în pregătirea memorandumurilor juridice pe teme care includ distribuţia de dividende şi alte elemente de capital propriu, drepturile acţionarilor minoritari, eliminarea acţionarilor minoritari, restructurarea grupului etc. 

Cristina a asistat clienţii activi. în mai multe industrii, dobândind astfel cunoştinţe de specialitate în sectoare precum telecomunicaţii, energie, transporturi, sănătate, media, retail, IT, construcţii, alimentaţie etc.

Contact

+40 21 225 3770

Parteneri D&B David şi Baias

Sorin David
Dan Dascălu
Anda Rojanschi
Ana-Maria Iordache
Mihail Boian
Laurenţiu Pachiu
Cristina Păduraru
Ovidiu Bold