Cristina Paduraru

Cristina Păduraru este Partener în cadrul D&B David şi Baias, oferind asistenţă juridică şi consultanţă clienţilor străini şi români în principal domeniul dreptului corporativ şi comercial.

Cristina a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012. Cristina s-a alăturat echipei Corporate M&A a D&B David şi Baias în septembrie 2012.

Cristina deţine experienţă relevantă în materie de Corporate M&A fiind implicată activ, în calitate de lider al echipei, în toate etapele tranzacţiilor atât în proiecte de vânzare cât şi de achiziţie, începând de la discuţiile preliminare şi până la implementarea tranzacţiilor.

În plus, Cristina are o vastă experienţă în proiecte complexe de reorganizare (fuziuni domestice şi transfrontaliere, divizări, transferuri de afacere), aceasta fiind dobândită în urma asistării unor clienţi importanţi din diverse industrii.

Cristina a asistat clienţi activi în mai multe industrii, dobândind astfel cunoştinţe de specialitate în sectoare precum industria alimentară, IT, media etc.

Contact

Telefon: +40 21 225 3770