Asistenţă juridică şi reprezentare într-un litigiu având ca obiect anularea sancţiunii amenzii contravenţionale în valoare de aproximativ 7,5 milioane de euro dispusă de Consiliul Concurenţei pentru un presupus cartel pe piaţa insulinei (litigiul este în curs).

D&B a asistat o societate din România activă în domeniul petrolului şi gazelor naturale pentru anularea irevocabilă a deciziei de impunere având un impact total asupra societăţii de aproximativ 12 milioane de Euro, precum şi pentru recuperarea acestei sume de la Stat. De asemenea, D&B a reprezentat cu succes societatea pentru anularea de trei ori a procedurilor de executare silită demarate de autorităţile fiscale. În prezent, D&B asistă clientul pentru contestarea valabilităţii unor decizii subsecvente ale autorităţilor fiscale, precum şi pentru recuperarea unor sume de 4 milioane de Euro, cu titlu de dobânzi, şi 9 milioane de Euro cu titlu de penalităţi, ca urmare a anulării deciziei de impunere.

Asistenţă juridică şi reprezentare în faţa Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor şi în faţa instanţelor judecătoreşti a unei mari imprimerii din Germania într-o procedură de achiziţie publică având ca obiect noile paşapoartele electronice, valoarea litigiului ridicându-se la aproximativ 70 milioane euro.

D&B David şi Baias a acordat asistenţă juridică şi reprezentare în faţa instanţelor de judecată din România în cadrul acţiunilor iniţiate împotriva deciziilor Consiliului Concurenţei prin care societăţile au fost sancţionate cu amenzi de 9 milioane de Euro, pentru presupuse înţelegeri între concurenţii aflaţi pe piaţa cimentului. Litigiul a fost câştigat de clientul nostru şi decizia de sancţionare a clientului emisă de Consiliului Concurenţei a fost anulată. Acest proiect a primit premiul pentru cel mai bun proiect de litigii al anului 2006, acordat de „The Diplomat” în cadrul „Romanian Legal Awards 2007”.

Mare producător de oţel: D&B David şi Baias a asistat societatea în două litigii în care a obţinut anularea deciziilor de impunere stabilind impozite suplimentare de aproximativ 2,7 milioane de Euro şi respectiv 7,8 milioane de Euro.

Institutul Român de cercetare în domeniul medicinii veterinare: D&B David si Baias a a cordat consultanţă juridică clientului său în multiple litigii de dreptul muncii, iniţiate de foştii angajaţi ai societăţii.

Filiala din România a unei societăţi de asigurare de viaţă din Austria: D&B David si Baias acordă asistenta juridica clienţilor săi în diverse litigii de dreptul muncii, iniţiate de foştii angajaţi ai societăţii.

D&B a asistat clientul, o organizaţie din România a unui important NGO internaţional, în diverse litigii de recuperarea unor proprietăţi imobiliare, situate în Bucureşti şi judeţul Constanţa, donate la începutul secolului XX de Familia Regală şi confiscate de Regimul Comunist. Valoarea litigiilor se ridică la aproximativ 10.000.000 Euro.