O echipă de valoare
se creează numai cu oameni de valoare.

Iar valoarea se întreţine cu responsabilitate, performanţă şi inovaţie. Muncind zi de zi alături de avocaţii noştri, aveţi oportunitatea de a intra în legătură cu adevăraţii profesionişti. D&B David şi Baias, societatea de avocatură afiliată PwC România vă pune la dispoziţie întreaga experienţă şi pasiune pentru a vă dezvolta cariera într-un mediu cu adevărat performant, fie că sunteţi la început de drum, fie că doriţi să obţineţi performanţă, aşa cum aspiraţi.

Studenţi

Pentru cei care vor să “guste” standardul unei case de avocatură de performanţă, D&B David şi Baias este echipa potrivită. Ca student, vă puteţi acomoda cu adevăratul standard de calitate în servicii de avocatură trimiţând un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office.mail@david-baias.ro

Absolvenţi

Pentru cei care vor să profeseze încă de la început într-o echipă legată de valori comune cu proiecte importante şi servicii la un standard occidental. Vă asteptăm cu plăcere în mijlocul nostru, chiar şi pentru un simplu interviu în faţa celor mai buni profesionişti din branşă.

Avocaţi cu experienţă

Succesul carierei unui avocat e în directă legătură cu performanţa echipei în care lucrează şi calitatea clientului pe care îl serveşte. Pentru un job în echipa noastră, vă vom ţine la curent cu intenţiile noastre de angajare. O echipă performantă are nevoie de performanţă.

D&B David şi Baias recrutează avocaţi pentru echipa de Litigii

D&B recrutează avocaţi definitivi cu experienţă de 1-2 ani care deţin cunoştinţe solide de drept civil, procedură civilă, drept administrativ, pentru a se alãtura echipei de Litigii. Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesionalã într-un climat multinaţional în care sunt cultivate excelenţa şi spiritul de echipã, sunt rugaţi sã transmitã CV-ul la adresa de e-mail: steriana.albu@david-baias.ro până la data de 09 Februarie 2020.

D&B David şi Baias recrutează avocaţi pentru echipa de Corporate M&A

D&B recrutează avocaţi cu experienţă de 4-7 ani în acordarea de consultanţă juridica, pentru a se alãtura echipei de Corporate M&A. Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesionalã într-un climat multinaţional în care sunt cultivate excelenţa şi spiritul de echipã, sunt rugaţi sã transmitã CV-ul la adresa de e-mail: office.mail@david-baias.ro până la data de 30 Octombrie 2018.

D&B David şi Baias recrutează avocaţi juniori pentru echipa de Real Estate

D&B recrutează avocaţi juniori având cunoştinţe solide de drept civil, comercial şi drept imobiliar, pentru a se alătura echipei de Real Estate.Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională într-un climat multinaţional în care sunt cultivate excelenţa şi spiritul de echipă, sunt rugaţi să transmitã CV-ul la adresa de e-mail: office.mail@david-baias.ro  până la data de 24 Septembrie 2018.

D&B David şi Baias recrutează avocaţi definitivi pentru echipa de Corporate, M&A

D&B recrutează avocaţi cu 4-7 ani experienţă în acordarea de consultanţă pe aspecte de drept civil şi comercial, pentru echipa de Corporate M&A.
Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională într-un climat multinaţional în care sunt cultivate excelenţa şi spiritul de echipă, sunt rugaţi să transmită CV-ul în atenţia doamnei Cristina Chiriac la adresa de e-mail: cristina.chiriac@david-baias.ro pana la data de 31 mai 2021.