Cariere

Împreună, ajungem mai simplu la soluţia cea mai potrivită.

Un sfat util pune în legătură mai multe resurse, într-un timp mai scurt, cu costuri mai reduse. D&B David şi Baias vă pune la dispoziţie echipa sa pentru ca împreună să descoperim cele mai potrivite soluţii.


Studenţi

Pentru cei care vor să “guste” standardul unei case de avocatură de performanţă, D&B David şi Baias este echipa potrivită. Ca student, vă puteţi acomoda cu adevăratul standard de calitate în servicii de avocatură trimiţând un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office.mail@david-baias.ro


Absolvenţi

Pentru cei care vor să profeseze încă de la început într-o echipă legată de valori comune cu proiecte importante şi servicii la un standard occidental. Vă asteptăm cu plăcere în mijlocul nostru, chiar şi pentru un simplu interviu în faţa celor mai buni profesionişti din branşă.


Avocaţi cu experienţă

Succesul carierei unui avocat e în directă legătură cu performanţa echipei în care lucrează şi calitatea clientului pe care îl serveşte. Pentru un job în echipa noastră, vă vom ţine la curent cu intenţiile noastre de angajare. O echipă performantă are nevoie de performanţă.