O echipă de valoare
se creează numai cu oameni de valoare.

Iar valoarea se întreţine cu responsabilitate, performanţă şi inovaţie. Muncind zi de zi alături de avocaţii noştri, aveţi oportunitatea de a intra în legătură cu adevăraţii profesionişti. D&B David şi Baias, societatea de avocatură afiliată PwC România vă pune la dispoziţie întreaga experienţă şi pasiune pentru a vă dezvolta cariera într-un mediu cu adevărat performant, fie că sunteţi la început de drum, fie că doriţi să obţineţi performanţă, aşa cum aspiraţi.

Studenţi

Pentru cei care vor să “guste” standardul unei case de avocatură de performanţă, D&B David şi Baias este echipa potrivită. Ca student, vă puteţi acomoda cu adevăratul standard de calitate în servicii de avocatură trimiţând un CV şi o scrisoare de intenţie la adresa office.mail@david-baias.ro

Absolvenţi

Pentru cei care vor să profeseze încă de la început într-o echipă legată de valori comune cu proiecte importante şi servicii la un standard occidental. Vă asteptăm cu plăcere în mijlocul nostru, chiar şi pentru un simplu interviu în faţa celor mai buni profesionişti din branşă.

Avocaţi cu experienţă

Succesul carierei unui avocat e în directă legătură cu performanţa echipei în care lucrează şi calitatea clientului pe care îl serveşte. Pentru un job în echipa noastră, vă vom ţine la curent cu intenţiile noastre de angajare. O echipă performantă are nevoie de performanţă.

D&B David şi Baias recrutează avocaţi pentru echipa de Competition & State Aid

D&B recrutează avocaţi cu o experienţă de pana la 2 ani în acordarea de consultanţă juridică, pentru echipa de Competition & State Aid.
Candidaţii interesaţi de o dezvoltare profesională într-un climat multinaţional în care sunt cultivate excelenţa şi spiritul de echipă, sunt rugaţi să transmită CV-ul în atenţia doamnei Cristina Chiriac la adresa de e-mail: cristina.chiriac@david-baias.ro