Avocaţi juniori

Echilibrul dintre experienţă şi capacitatea de a gândi novator – una din cheile unei echipe de succes.


 • Andreea Daniela Voicu


  Andreea Voicu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, promoţia 2021 şi este membră a Baroului Bucureşti din 2022. De asemenea, în luna iunie 2022 a absolvit Masterul de Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi universităţi.

  Andreea s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias in luna decembrie a anului 2022, iar aria sa de expertiză cuprinde dreptul imobiliar, civil şi comercial.

 • Andreea-Eleonora Roşu


  Andreea Roşu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti în anul 2022 şi este membră a Baroului Bucureşti din acelaşi an.

  Andreea s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în decembrie 2022, iar domeniul său de expertiză include dreptul administrativ şi dreptul fiscal.

 • Andreea-Maria Tălpăşanu


  Andreea Tălpăşanu a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2022, deţinând, totodată, o licenţă în Drept din cadrul Colegiului juridic Franco-Român de studii europene (Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne).

  Andreea urmează cursurile programului de Master 1 – Drept european şi internaţional al afacerilor din cadrul Colegiului juridic Franco-Român de studii europene şi este membră a Baroului Bucureşti din anul 2022.

  Andreea s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2022, fiind specializată în drept societar, fuziuni şi achiziţii.

 • Crina-Anastasia Petrache


  Crina-Anastasia Petrache a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti în anul 2022 şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2022.

  Crina s-a alăturat echipei de Concurenţă şi Ajutor de Stat din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie 2022 şi aria sa de expertiză cuprinde dreptul concurenţei, în special domenii precum practicile anticoncurenţiale, controlul concentrărilor economice şi ajutoare de stat, precum şi autorizarea investiţiilor străine directe în România, dreptul comercial şi dreptul proprietăţii intelectuale.

 • Cristina Boștean


  Cristina Boştean a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2022, deţinând, totodată, o licenţă în Drept din cadrul Colegiului juridic Franco-Român de studii europene (Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne).

  Cristina s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna decembrie a anului 2023, fiind specializată în drept societar, fuziuni şi achiziţii.

 • IOANA RUXANDRA RADU


  Ioana Ruxandra Radu a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din Bucureşti în anul 2022 şi a devenit membră a Baroului Bucureşti în acelaşi an. În plus, ea a finalizat studiile la Colegiul Juridic Franco-Roman de Studii Europene – Paris I Panthéon Sorbonne şi deţine un master în ‘Achiziţii Publice, Concesiuni, Parteneriat Public-Privat’.

  Ioana s-a alăturat echipei de litigii fiscale şi administrative a David & Baias din anul 2023.

 • Mihaela Panfilii


  Mihaela Panfilii a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Côte d’Azur din Nisa, Franţa în anul 2019 şi deţine un Master în Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi universităţi. Mihaela deţine, de asemenea, un Master în Drept civil şi procesual civil aprofundat în cadrul Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti. Mihaela este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2023.

  Mihaela s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în aprilie 2021, fiind specializată în drept societar, fuziuni şi achiziţii.

 • Nicoleta Potop


  Nicoleta Potop a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 2021 şi a urmat cursurile programului de master Achiziţii publice, concesiuni, parteneriat public-privat la aceeaşi universitate. Nicoleta este membră a Baroului Bucureşti din luna octombrie a anului 2022.

  Nicoleta s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna septembrie a anului 2023, iar aria sa de expertiză include drept societar, fuziuni şi achiziţii.

 • Roxana–Elena Bodeanu


  Roxana–Elena Bodeanu a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2021. De asemenea, Roxana deţine o licenţă în Drept din cadrul Colegiului juridic Franco-Român de studii europene. Este membră a Baroului Bucureşti din aprilie 2022.

  Roxana s-a alăturat echipei de Servicii Financiare din cadrul D&B David şi Baias în luna mai 2022 şi aria sa de expertiză cuprinde drept bancar, protecţia consumatorului, protecţia datelor personale şi drept comercial.


Echipa D&B David şi Baias

Avocaţi seniori coordonatori
Avocaţi seniori
Avocaţi colaboratori
Avocaţi juniori
Consultanţi

Parteneri D&B David şi Baias

Sorin David
Dan Dascălu
Anda Rojanschi
Ana-Maria Iordache
Mihail Boian
Laurenţiu Pachiu
Cristina Păduraru
Ovidiu Bold