Echilibrul dintre experienţă şi capacitatea de a gândi novator – una din cheile unei echipe de succes.

ADRIANA POPA

Adriana-Monica Popa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 2018 şi în acelaşi an a devenit membră a Baroului Bucureşti.
De asemenea, urmează cursurile Masterului Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi instituţii.

Adriana s-a alăturat echipei de M&A a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializată în drept societar.

ANDREEA TONCU

Andreea Toncu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 2018 şi urmează programul de LLM Arbitrajul comercial internaţional (în limba engleză), oferit de Universitatea din Bucureşti în anul universitar 2018-2019.
Membră a Baroului Bucureşti, s-a alăturat echipei de concurenţă a D&B David şi Baias în octombrie 2018. Domeniile de expertiză ale Andreei includ dreptul concurenţei şi protecţia datelor. Andreea a fost implicată în proiecte legate de aspecte concurenţiale, asistând clienţi în timpul investigaţiilor şi al controlului concentrărilor economice de către Consiliului Concurenţei, dar şi în proiecte privind protecţia datelor.

CAMELIA NIŢĂ

Camelia-Manuela Niţă este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2018. În prezent urmează cursurile de master de Drept al Afacerilor din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti (2018-2019).

Camelia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, iar domeniul său de expertiză include dreptul fiscal.

SABINA CRISTIAN

Sabina Cristian este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Sabina este membru al Baroului Bucureşti începând cu luna octombrie 2018.

Sabina s-a alăturat departamentului de Energie şi Resurse Naturale al D&B David şi Baias începând cu luna aprilie 2020. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul muncii şi dreptul civil, fiind de asemenea implicată în litigii civile şi comerciale.

GABRIELA IFRIM

Gabriela Ifrim este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. De asemenea, în luna iunie 2018 a absolvit Masterul de Ştiinţe penale din cadrul Universităţii din Bucureşti.
Gabriela s-a alăturat echipei de Concurenţă din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2018. Domeniile sale de expertiză includ dreptul concurenţei, proprietate intelectuală, drept comercial şi achiziţii publice.

IULIAN URSACHE

Iulian Ursache este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi a urmat cursurile masteratului de Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Iulian este membru al Baroului Bucureşti din noiembrie 2018 şi s-a alăturat echipei de M&A din cadrul D&B David şi Baias în aceeaşi lună, fiind specializat în drept civil şi drept comercial.

LARISA JURCA

Larisa Jurca este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca şi membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. Larisa deţine, de asemenea, o diplomă de master în Instituţii de Drept Privat în cadrul aceleiaşi universităţi.

Larisa s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2018.

DIANA CIUTĂ

Diana Ciută este licenţiată în drept a Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti şi este membru al Baroului Bucureşti din octombrie 2019. Deţine şi o diplomă de Master în Dreptul Muncii în cadrul aceleiaşi universităţi.

Diana s-a alăturat echipei de Servicii Financiare în noiembrie 2019, iar expertiza ei acoperă drept bancar, asigurări şi drept comercial.

ARLETA VOLINTIRU

Arleta Volintiru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti in anul 2019. Arleta a urmat, de asemenea, cursurile unui Masterat în Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi Universităţi şi este membră a Baroului Bucuresti din anul 2020.

Arleta s-a alăturat echipei de litigii D&B în martie 2020, iar domeniul său de expertiză include drept civil, drept administrativ şi drept fiscal.