Echilibrul dintre experienţă şi capacitatea de a gândi novator – una din cheile unei echipe de succes.

DIANA CIUTĂ

Diana Ciută este licenţiată în drept a Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti şi este membru al Baroului Bucureşti din octombrie 2019. Deţine şi o diplomă de Master în Dreptul Muncii în cadrul aceleiaşi universităţi.

Diana s-a alăturat echipei de Servicii Financiare în noiembrie 2019, iar expertiza ei acoperă drept bancar, asigurări şi drept comercial.

CORNELIA BURLACU

Cornelia Burlacu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 2020 şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2021.

Cornelia s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în octombrie 2021 iar domeniile sale de expertiză includ dreptul comercial şi cel al societăţilor cât şi fuziuni şi achiziţii.

MIHAI MUTULESCU

Mihai Mutulescu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 2017, având şi un master în „Drept financiar, bancar şi al asigurărilor” în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Nicolae Titulescu. Mihai este membru al Baroului Bucureşti din noiembrie 2021.

Mihai s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna mai a anului 2022, fiind specializat în drept societar, fuziuni şi achiziţii.

ARLETA VOLINTIRU

Arleta Volintiru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti in anul 2019. Arleta a urmat, de asemenea, cursurile unui Masterat în Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi Universităţi şi este membră a Baroului Bucuresti din anul 2020.

Arleta s-a alăturat echipei de litigii D&B în martie 2020, iar domeniul său de expertiză include drept civil, drept administrativ şi drept fiscal.

DIANA-BEATRICE BORTĂŞ

Diana-Beatrice Bortăş a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai în anul 2020. De asemenea, ea deţine o diplomă de master în Arbitraj Internaţional în cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2021.

Diana s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2021, fiind specializată în drept societar, fuziuni şi achiziţii.

ROXANA–ELENA BODEANU

Roxana–Elena Bodeanu a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2021. De asemenea, Roxana deţine o licenţă în Drept din cadrul Colegiului juridic Franco-Român de studii europene. Este membră a Baroului Bucureşti din aprilie 2022.

Roxana s-a alăturat echipei de Servicii Financiare din cadrul D&B David şi Baias în luna mai 2022 şi aria sa de expertiză cuprinde drept bancar, protecţia consumatorului, protecţia datelor personale şi drept comercial.