Echilibrul dintre experienţă şi capacitatea de a gândi novator – una din cheile unei echipe de succes.

DIANA CIUTĂ

Diana Ciută este licenţiată în drept a Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti şi este membru al Baroului Bucureşti din octombrie 2019. Deţine şi o diplomă de Master în Dreptul Muncii în cadrul aceleiaşi universităţi.

Diana s-a alăturat echipei de Servicii Financiare în noiembrie 2019, iar expertiza ei acoperă drept bancar, asigurări şi drept comercial.

CORNELIA BURLACU

Cornelia Burlacu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 2020 şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2021.

Cornelia s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în octombrie 2021 iar domeniile sale de expertiză includ dreptul comercial şi cel al societăţilor cât şi fuziuni şi achiziţii.

MIHAI MUTULESCU

Mihai Mutulescu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 2017, având şi un master în „Drept financiar, bancar şi al asigurărilor” în cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Nicolae Titulescu. Mihai este membru al Baroului Bucureşti din noiembrie 2021.

Mihai s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna mai a anului 2022, fiind specializat în drept societar, fuziuni şi achiziţii.

ANASTASIA ILIE

Anastasia Ilie a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a baroului din anul 2021.

S-a alăturat societăţii D&B David şi Baias în octombrie 2022, făcând parte din departamentul de litigii. Aria de expertiză a Anastasiei include o gamă variată de litigii în domeniul dreptului comercial, dreptului civil, dreptului muncii, precum şi în litigiile privind procedurile de insolvenţă.

ANDREEA DANIELA VOICU

Andreea Voicu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, promoţia 2021 şi este membră a Baroului Bucureşti din 2022. De asemenea, în luna iunie 2022 a absolvit Masterul de Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi universităţi.

Andreea s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias in luna decembrie a anului 2022, iar aria sa de expertiză cuprinde dreptul imobiliar, civil şi comercial.

CRINA-ANASTASIA PETRACHE

Crina-Anastasia Petrache a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti în anul 2022 şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2022.

Crina s-a alăturat echipei de Concurenţă şi Ajutor de Stat din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie 2022 şi aria sa de expertiză cuprinde dreptul concurenţei, în special domenii precum practicile anticoncurenţiale, controlul concentrărilor economice şi ajutoare de stat, precum şi autorizarea investiţiilor străine directe în România, dreptul comercial şi dreptul proprietăţii intelectuale.

ARLETA VOLINTIRU

Arleta Volintiru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti in anul 2019. Arleta a urmat, de asemenea, cursurile unui Masterat în Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi Universităţi şi este membră a Baroului Bucuresti din anul 2020.

Arleta s-a alăturat echipei de litigii D&B în martie 2020, iar domeniul său de expertiză include drept civil, drept administrativ şi drept fiscal.

DIANA-BEATRICE BORTĂŞ

Diana-Beatrice Bortăş a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai în anul 2020. De asemenea, ea deţine o diplomă de master în Arbitraj Internaţional în cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2021.

Diana s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2021, fiind specializată în drept societar, fuziuni şi achiziţii.

ROXANA–ELENA BODEANU

Roxana–Elena Bodeanu a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2021. De asemenea, Roxana deţine o licenţă în Drept din cadrul Colegiului juridic Franco-Român de studii europene. Este membră a Baroului Bucureşti din aprilie 2022.

Roxana s-a alăturat echipei de Servicii Financiare din cadrul D&B David şi Baias în luna mai 2022 şi aria sa de expertiză cuprinde drept bancar, protecţia consumatorului, protecţia datelor personale şi drept comercial.

ANDREEA-ELEONORA ROŞU

Andreea Roşu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti în anul 2022 şi este membră a Baroului Bucureşti din acelaşi an.

Andreea s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în decembrie 2022, iar domeniul său de expertiză include dreptul administrativ şi dreptul fiscal.

MARIA-RALUCA STOICA

Maria Raluca Stoica este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine un Master în Drept Fiscal la aceeaşi universitate. Maria este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2021.

Maria s-a alăturat echipei de Servicii Financiare din cadrul D&B David şi Baias în noiembrie 2022. Aria sa de practică include drept bancar, drept comercial şi protecţia datelor cu caracter personal.

ANDREEA-MARIA TĂLPĂŞANU

Andreea Tălpăşanu a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2022, deţinând, totodată, o licenţă în Drept din cadrul Colegiului juridic Franco-Român de studii europene (Universitatea Paris I Panthéon-Sorbonne).

Andreea urmează cursurile programului de Master 1 – Drept european şi internaţional al afacerilor din cadrul Colegiului juridic Franco-Român de studii europene şi este membră a Baroului Bucureşti din anul 2022.

Andreea s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2022, fiind specializată în drept societar, fuziuni şi achiziţii.