Avocaţi colaboratori

Talentul individual este valorificat la maxim numai în cadrul unei echipe omogene.


 • Arleta Volintiru


  Arleta Volintiru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti in anul 2019. Arleta a urmat, de asemenea, cursurile unui Masterat în Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi Universităţi şi este membră a Baroului Bucuresti din anul 2020.

  Arleta s-a alăturat echipei de litigii D&B în martie 2020, iar domeniul său de expertiză include drept civil, drept administrativ şi drept fiscal.

 • Bianca-Elena Suciu


  Bianca Suciu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. De asemenea, ea deţine o diplomă de master în drept privat de la Universitatea Bucureşti. Bianca este membru al Baroului Bucureşti începând cu luna martie 2020.

  Bianca s-a alăturat departamentului de Dreptul Muncii şi Resurse Umane al D&B David şi Baias începând cu luna octombrie 2023. Domeniile sale de expertiză includ dreptul muncii, dreptul civil şi dreptul comercial.

 • Cornelia Burlacu


  Cornelia Burlacu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 2020 şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2021.

  Cornelia s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în octombrie 2021 iar domeniile sale de expertiză includ dreptul comercial şi cel al societăţilor cât şi fuziuni şi achiziţii.

 • Cosmina Mieilă


  Cosmina Mieilă este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. De asemenea, ea deţine o diplomă de master în Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi facultăţi. Cosmina este membru al Baroului Bucureşti începând cu luna noiembrie 2017.

  Cosmina s-a alăturat departamentului de Energie şi Resurse Naturale din cadrul D&B David şi Baias începând cu luna aprilie 2020. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul comercial, dreptul muncii şi protecţia datelor cu caracter personal.

 • Dan Fînaru


  Dan Fînaru este absolvent a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Dan este membru al Baroului Bucureşti începând cu anul 2016. De asemenea, el deţine o diplomă de master în Drept Privat în cadrul aceleiaşi facultăţi.

  Dan s-a alăturat departamentului de Litigii al D&B David şi Baias începând cu luna Iunie 2023. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul proprietăţii intelectuale, contencios administrativ şi fiscal, insolvenţă, civil, execuţional civil, comercial, contravenţional şi penal, fiind implicat într-o varietate de litgii.

 • Diana-Beatrice Bortăş


  Diana-Beatrice Bortăş a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai în anul 2020. De asemenea, ea deţine o diplomă de master în Arbitraj Internaţional în cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2021.

  Diana s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2021, fiind specializată în drept societar, fuziuni şi achiziţii.

 • Irina-Maria Neagu


  Irina a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 2019, iar din acelaşi an este avocat în cadrul Baroului Bucureşti.

  Irina s-a alăturat echipei de Protecţia Datelor cu Caracter Personal din cadrul D&B David şi Baias în luna mai a anului 2023.
  Domeniile sale de expertiză includ dreptul comercial, proprietate intelectuală şi comerţ electronic.

 • Maria-Raluca Stoica


  Maria Raluca Stoica este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine un Master în Drept Fiscal la aceeaşi universitate. Maria este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2021.

  Maria s-a alăturat echipei de Servicii Financiare din cadrul D&B David şi Baias în noiembrie 2022. Aria sa de practică include drept bancar, drept comercial şi protecţia datelor cu caracter personal.

 • PAULA DENISA IUSAN


  Paula Iuşan a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti in anul 2021 şi este membră  a Baroului Bucuresti din acelaşi an.

  Paula s-a alăturat echipei de litigii D&B în ianuarie 2024, iar domeniul său de expertiză include drept administrativ, drept fiscal şi drept civil.

 • Valentina Pinţă


  Valentina a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 2019, iar din acelaşi an este avocat în cadrul Baroului Bucureşti.
  În anul 2020, a absolvit programul de master de Drept Internaţional Public la aceeaşi instituţie de învăţământ.

  Valentina s-a alăturat echipei de litigii fiscale şi administrative în februarie 2022, iar în trecut şi-a desfăşurat activitatea, cu precădere, în sfera litigiilor civile şi comerciale.


Echipa D&B David şi Baias

Avocaţi seniori coordonatori
Avocaţi seniori
Avocaţi colaboratori
Avocaţi juniori
Consultanţi

Parteneri D&B David şi Baias

Sorin David
Dan Dascălu
Anda Rojanschi
Ana-Maria Iordache
Mihail Boian
Laurenţiu Pachiu
Cristina Păduraru
Ovidiu Bold