Talentul individual este valorificat la maxim
numai în cadrul unei echipe omogene.

ANA MARIA VASILE

Ana Maria Vasile este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americană, a Facultăţii de Economie Teoretică şi Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în Drept Fiscal, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.
Ana este membră a Baroului Bucureşti din mai 2011 şi s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în materia contenciosului administrativ şi fiscal, drept civil şi drept comercial, precum şi procedura insolvenţei.

ADRIANA MONICA POPA

Adriana-Monica Popa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 2018 şi în acelaşi an a devenit membră a Baroului Bucureşti.
De asemenea, urmează cursurile Masterului Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi instituţii.

Adriana s-a alăturat echipei de M&A a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializată în drept societar.

ANDREEA TONCU

Andreea Toncu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din anul 2018.

Andreea şi-a început cariera ca avocat stagiar în cadrul D&B David si Baias în luna octombrie 2018, în cadrul echipei de Concurenţă. Pieţele pe care Andreea deţine o expertiză relevantă sunt: petrol şi gaze, servicii financiare, servicii de alimentaţie publică (F&B), bunuri industriale, FMCG.

Ca avocat, Andreea a fost implicată în diverse proiecte legate de aspecte comerciale şi de concurenţă, asistând clienţi pe parcursul investigaţiilor Consiliului Concurenţei (inclusiv pe parcursul inspecţiilor inopinate, al procedurilor forensic IT etc.), precum şi în cadrul procedurilor de control al concentrărilor economice şi în proiecte de conformare (pregătirea de ghiduri de conformare cu regulile de concurenţă, susţinerea de seminare, revizuirea politicilor comerciale etc.).

CAMELIA NIŢĂ

Camelia-Manuela Niţă este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2018. În prezent urmează cursurile de master de Drept al Afacerilor din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti (2018-2019).

Camelia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, iar domeniul său de expertiză include dreptul fiscal.

SABINA CRISTIAN

Sabina Cristian este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Sabina este membru al Baroului Bucureşti începând cu luna octombrie 2018.

Sabina s-a alăturat departamentului de Energie şi Resurse Naturale al D&B David şi Baias începând cu luna aprilie 2020. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul muncii şi dreptul civil, fiind de asemenea implicată în litigii civile şi comerciale.

COSMINA SIMA

Cosmina Sima este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. De asemenea, ea deţine o diplomă de master în Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi facultăţi. Cosmina este membru al Baroului Bucureşti începând cu luna noiembrie 2017.

Cosmina s-a alăturat departamentului de Energie şi Resurse Naturale din cadrul D&B David şi Baias începând cu luna aprilie 2020. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul comercial, dreptul muncii şi protecţia datelor cu caracter personal.

IULIANA GOŞNEA (GORCIU)

Iuliana este membru in Baroul Bucuresti din anul 2017 si face parte din echipa noastra din martie 2020. Iuliana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, urmand ulterior cursurile masterului de Drept Fiscal din cadrul aceleiasi facultati.

Inca de la inceputul carierei, a facut parte atat din proiecte de consultanta, cat si de litigii, ulterior lucrand preponderent in domenii precum litigiile de munca, comerciale, contencios-administrativ si fiscal, imobiliar si insolventa. In prezent, Iuliana s-a specializat in litigii fiscale.

GABRIELA IFRIM

Gabriela Ifrim este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. De asemenea, în luna iunie 2018 a absolvit Masterul de Ştiinţe penale din cadrul Universităţii din Bucureşti.
Gabriela s-a alăturat echipei de Concurenţă din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2018. Domeniile sale de expertiză includ dreptul concurenţei, proprietate intelectuală, drept comercial şi achiziţii publice.

VALENTINA PINŢĂ

Valentina a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în anul 2019, iar din acelaşi an este avocat în cadrul Baroului Bucureşti.
În anul 2020, a absolvit programul de master de Drept Internaţional Public la aceeaşi instituţie de învăţământ.
Valentina s-a alăturat echipei de litigii fiscale şi administrative în februarie 2022, iar în trecut şi-a desfăşurat activitatea, cu precădere, în sfera litigiilor civile şi comerciale.

ARLETA VOLINTIRU

Arleta Volintiru a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti in anul 2019. Arleta a urmat, de asemenea, cursurile unui Masterat în Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi Universităţi şi este membră a Baroului Bucuresti din anul 2020.

Arleta s-a alăturat echipei de litigii D&B în martie 2020, iar domeniul său de expertiză include drept civil, drept administrativ şi drept fiscal.

CRISTINA FILIMON

Cristina Filimon a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti. De asemenea, este în curs de finalizare a studiilor masterale în Dreptul muncii (2022-2023) la aceeaşi Universitate.

Cristina este avocat şi membru al Baroului Bucureşti din Octombrie 2017. Cristina s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B începând cu ianuarie 2023, iar aria de interes şi de expertiză o reprezintă dreptul muncii şi dreptul civil şi comercial.