Talentul individual este valorificat la maxim
numai în cadrul unei echipe omogene.

ALEXANDRA IACOB

Alexandra Iacob este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012.

Alexandra s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna septembrie a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ALICE SPRIDON

Alice Spridon este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din iunie 2013.

Alice s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna iulie a anului 2017.

ANA MARIA VASILE

Ana Maria Vasile este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americană, a Facultăţii de Economie Teoretică şi Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în Drept Fiscal, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.
Ana este membră a Baroului Bucureşti din mai 2011 şi s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în materia contenciosului administrativ şi fiscal, drept civil şi drept comercial, precum şi procedura insolvenţei.

ANDREI VLASIN

Andrei Vlasin este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ,,Dimitrie Cantemir’’, Bucureşti şi deţine o diplomă de master, specializarea Instituţii de Drept Privat, în cadrul Universitaţii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. A fost membru al Baroului Cluj din anul 2015 şi membru al Baroului Bucuresti din anul 2016.
Andrei s-a alăturat echipei de M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2016, fiind specializat în fuziuni şi achiziţii şi real estate.

ESTERA ANTONESCU

Estera Antonescu a absolvit programul de studii universitare de licenţă organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, precum şi programul de studii universitare de master „Achizitii publice, concesiuni si parteneriat public-privat” organizat de aceeaşi instituţie de învăţământ. Înainte de a profesa ca avocat, Estera a activat timp de peste trei ani în domeniul consultanţei fiscale şi al preţurilor de transfer.

Estera a devenit membru al Baroului Bucureşti în anul 2019. Ea s-a alăturat echipei de litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2019, fiind specializată în litigii civile, administrative şi fiscale.

ADRIANA POPA

Adriana-Monica Popa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 2018 şi în acelaşi an a devenit membră a Baroului Bucureşti.
De asemenea, urmează cursurile Masterului Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi instituţii.

Adriana s-a alăturat echipei de M&A a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializată în drept societar.

ANDREEA TONCU

Andreea Toncu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 2018 şi urmează programul de LLM Arbitrajul comercial internaţional (în limba engleză), oferit de Universitatea din Bucureşti în anul universitar 2018-2019.
Membră a Baroului Bucureşti, s-a alăturat echipei de concurenţă a D&B David şi Baias în octombrie 2018. Domeniile de expertiză ale Andreei includ dreptul concurenţei şi protecţia datelor. Andreea a fost implicată în proiecte legate de aspecte concurenţiale, asistând clienţi în timpul investigaţiilor şi al controlului concentrărilor economice de către Consiliului Concurenţei, dar şi în proiecte privind protecţia datelor.

CAMELIA NIŢĂ

Camelia-Manuela Niţă este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2018. În prezent urmează cursurile de master de Drept al Afacerilor din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti (2018-2019).

Camelia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, iar domeniul său de expertiză include dreptul fiscal.

SABINA CRISTIAN

Sabina Cristian este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Sabina este membru al Baroului Bucureşti începând cu luna octombrie 2018.

Sabina s-a alăturat departamentului de Energie şi Resurse Naturale al D&B David şi Baias începând cu luna aprilie 2020. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul muncii şi dreptul civil, fiind de asemenea implicată în litigii civile şi comerciale.

LARISA JURCA

Larisa Jurca este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca şi membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. Larisa deţine, de asemenea, o diplomă de master în Instituţii de Drept Privat în cadrul aceleiaşi universităţi.

Larisa s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2018.

MIHAELA PAPANDREIA

Mihaela Papandreia este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat cursurile unui Masterat în Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi Universităţi. Este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2009.

Mihaela s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în decembrie 2018. Domeniile de expertiză ale Mihaelei acoperă dreptul societar, fuziuni şi achiziţii, energie regenerabilă, protecţia datelor cu caracter personal şi achiziţii publice.

SONIA BĂLĂNESCU

Sonia Bălănescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2015. De asemenea, în luna iunie 2016 a obţinut o diplomă de master în Arbitraj Internaţional, în limba engleză, în cadrul Universităţii Bucureşti.

Sonia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna februarie a anului 2018, fiind specializată în dreptul civil, comercial şi dreptul muncii.

MARIA BABU

Maria Babu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din septembrie 2017.

Maria s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în litigii civile şi comerciale.

OANA DRĂCEA

Oana a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 2017 şi este membră a Baroului Bucureşti începând cu anul 2017. De asemenea, a absolvit Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Oana s-a alăturat echipei D&B David şi Baias în octombrie 2017, iar domeniile sale de expertiză includ protecţia datelor şi dreptul concurenţei.

COSMINA SIMA

Cosmina Sima este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. De asemenea, ea deţine o diplomă de master în Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi facultăţi. Cosmina este membru al Baroului Bucureşti începând cu luna noiembrie 2017.

Cosmina s-a alăturat departamentului de Energie şi Resurse Naturale din cadrul D&B David şi Baias începând cu luna aprilie 2020. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul comercial, dreptul muncii şi protecţia datelor cu caracter personal.

ADELINA VISAN

Adelina Visan a a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in 2010. Din anul 2011 este membra a Baroului Bucuresti.

Incepand cu luna februarie a anului 2020, Adelina a revenit la D&B David si Baias dupa ce a activat, pentru cativa ani, ca avocat in-house in cadrul unui grup farmaceutic international si in cadrul unui retailer francez. Astfel, in ultimii ani a dobandit experienta lucrand atat in societati de avocatura cat si direct la client. Este specializata in industria farmaceutica, achizitii publice, dispute administrative si comerciale.

IULIANA GORCIU

Iuliana este membru in Baroul Bucuresti din anul 2017 si face parte din echipa noastra din martie 2020. Iuliana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, urmand ulterior cursurile masterului de Drept Fiscal din cadrul aceleiasi facultati.

Inca de la inceputul carierei, a facut parte atat din proiecte de consultanta, cat si de litigii, ulterior lucrand preponderent in domenii precum litigiile de munca, comerciale, contencios-administrativ si fiscal, imobiliar si insolventa. In prezent, Iuliana s-a specializat in litigii fiscale.

GABRIELA IFRIM

Gabriela Ifrim este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. De asemenea, în luna iunie 2018 a absolvit Masterul de Ştiinţe penale din cadrul Universităţii din Bucureşti.
Gabriela s-a alăturat echipei de Concurenţă din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2018. Domeniile sale de expertiză includ dreptul concurenţei, proprietate intelectuală, drept comercial şi achiziţii publice.

IULIAN URSACHE

Iulian Ursache este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi a urmat cursurile masteratului de Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Iulian este membru al Baroului Bucureşti din noiembrie 2018 şi s-a alăturat echipei de M&A din cadrul D&B David şi Baias în aceeaşi lună, fiind specializat în drept civil şi drept comercial.