Talentul individual este valorificat la maxim
numai în cadrul unei echipe omogene.

ANA MARIA VASILE

Ana Maria Vasile este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americană, a Facultăţii de Economie Teoretică şi Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în Drept Fiscal, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.
Ana este membră a Baroului Bucureşti din mai 2011 şi s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în materia contenciosului administrativ şi fiscal, drept civil şi drept comercial, precum şi procedura insolvenţei.

ESTERA ANTONESCU

Estera Antonescu a absolvit programul de studii universitare de licenţă organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, precum şi programul de studii universitare de master „Achizitii publice, concesiuni si parteneriat public-privat” organizat de aceeaşi instituţie de învăţământ. Înainte de a profesa ca avocat, Estera a activat timp de peste trei ani în domeniul consultanţei fiscale şi al preţurilor de transfer.

Estera a devenit membru al Baroului Bucureşti în anul 2019. Ea s-a alăturat echipei de litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2019, fiind specializată în litigii civile, administrative şi fiscale.

ADRIANA POPA

Adriana-Monica Popa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 2018 şi în acelaşi an a devenit membră a Baroului Bucureşti.
De asemenea, urmează cursurile Masterului Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi instituţii.

Adriana s-a alăturat echipei de M&A a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializată în drept societar.

ANDREEA TONCU

Andreea Toncu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 2018 şi urmează programul de LLM Arbitrajul comercial internaţional (în limba engleză), oferit de Universitatea din Bucureşti în anul universitar 2018-2019.
Membră a Baroului Bucureşti, s-a alăturat echipei de concurenţă a D&B David şi Baias în octombrie 2018. Domeniile de expertiză ale Andreei includ dreptul concurenţei şi protecţia datelor. Andreea a fost implicată în proiecte legate de aspecte concurenţiale, asistând clienţi în timpul investigaţiilor şi al controlului concentrărilor economice de către Consiliului Concurenţei, dar şi în proiecte privind protecţia datelor.

CAMELIA NIŢĂ

Camelia-Manuela Niţă este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2018. În prezent urmează cursurile de master de Drept al Afacerilor din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti (2018-2019).

Camelia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, iar domeniul său de expertiză include dreptul fiscal.

SABINA CRISTIAN

Sabina Cristian este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. Sabina este membru al Baroului Bucureşti începând cu luna octombrie 2018.

Sabina s-a alăturat departamentului de Energie şi Resurse Naturale al D&B David şi Baias începând cu luna aprilie 2020. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul muncii şi dreptul civil, fiind de asemenea implicată în litigii civile şi comerciale.

SONIA BĂLĂNESCU

Sonia Bălănescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2015. De asemenea, în luna iunie 2016 a obţinut o diplomă de master în Arbitraj Internaţional, în limba engleză, în cadrul Universităţii Bucureşti.

Sonia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna februarie a anului 2018, fiind specializată în dreptul civil, comercial şi dreptul muncii.

OANA DRĂCEA

Oana a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti în 2017 şi este membră a Baroului Bucureşti începând cu anul 2017. De asemenea, a absolvit Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Oana s-a alăturat echipei D&B David şi Baias în octombrie 2017, iar domeniile sale de expertiză includ protecţia datelor şi dreptul concurenţei.

COSMINA SIMA

Cosmina Sima este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti. De asemenea, ea deţine o diplomă de master în Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi facultăţi. Cosmina este membru al Baroului Bucureşti începând cu luna noiembrie 2017.

Cosmina s-a alăturat departamentului de Energie şi Resurse Naturale din cadrul D&B David şi Baias începând cu luna aprilie 2020. Domeniile sale de expertiză acoperă dreptul comercial, dreptul muncii şi protecţia datelor cu caracter personal.

IULIANA GORCIU

Iuliana este membru in Baroul Bucuresti din anul 2017 si face parte din echipa noastra din martie 2020. Iuliana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, urmand ulterior cursurile masterului de Drept Fiscal din cadrul aceleiasi facultati.

Inca de la inceputul carierei, a facut parte atat din proiecte de consultanta, cat si de litigii, ulterior lucrand preponderent in domenii precum litigiile de munca, comerciale, contencios-administrativ si fiscal, imobiliar si insolventa. In prezent, Iuliana s-a specializat in litigii fiscale.

GABRIELA IFRIM

Gabriela Ifrim este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. De asemenea, în luna iunie 2018 a absolvit Masterul de Ştiinţe penale din cadrul Universităţii din Bucureşti.
Gabriela s-a alăturat echipei de Concurenţă din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2018. Domeniile sale de expertiză includ dreptul concurenţei, proprietate intelectuală, drept comercial şi achiziţii publice.

MIHAELA CRISTINA RAGEA

Mihaela Cristina Ragea este absolventă a Facultăţii de Drept, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”- Iaşi şi deţine o diplomă de master în drept penal de la aceeaşi Universitate. Mihaela este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2013. Pe parcursul carierei sale, a făcut parte din proiecte de litigii, reprezentând clienţi în principal în domenii precum litigiile civile şi comerciale, administrative şi fiscale şi în procedura de insolvenţă. Mihaela s-a alăturat echipei de litigii D&B în mai 2021, competenţele sale de bază fiind litigiile fiscale şi de drept administrativ.