Talentul individual este valorificat la maxim
numai în cadrul unei echipe omogene.

ALEXANDRA BARAC

Barac_Alexandra

Alexandra Barac este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti precum şi a Masterului de Dreptul Afacerilor din cadrul aceleiaşi instituţii.

Alexandra este membră a Baroului Bucureşti din februarie 2014. S-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în noiembrie 2016, fiind specializată în litigii civile şi comerciale.

ALEXANDRA IACOB

Alexandra Iacob este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012.

Alexandra s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna septembrie a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ALICE SPRIDON

Alice Spridon este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din iunie 2013.

Alice s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna iulie a anului 2017.

AMANDA DĂNCESCU

Amanda Dăncescu este absolventă a Facultăţii de Drept, precum şi a Masterului de Drept Fiscal din cadrul Universităţii Bucureşti.
Amanda este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2013. S-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ANA MARIA VASILE

Ana Maria Vasile este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americană, a Facultăţii de Economie Teoretică şi Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în Drept Fiscal, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.
Ana este membră a Baroului Bucureşti din mai 2011 şi s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în materia contenciosului administrativ şi fiscal, drept civil şi drept comercial, precum şi procedura insolvenţei.

ANA MIRON

Ana Emilia Miron este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2013. De asemenea, în luna iunie 2018 a obţinut o diplomă de master la disciplina Drept Fiscal din cadrul Universităţii Bucureşti.

Ana s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna septembrie a anului 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ANDREEA RACU

Racu Andreea 2016

Andreea Racu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în dreptul afacerilor. Este membră a Baroului Bucureşti din anul 2015.

Andreea s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2015, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

ANDREI VLASIN

Vlasin_Andrei

Andrei Vlasin este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ,,Dimitrie Cantemir’’, Bucureşti şi deţine o diplomă de master, specializarea Instituţii de Drept Privat, în cadrul Universitaţii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca. A fost membru al Baroului Cluj din anul 2015 şi membru al Baroului Bucuresti din anul 2016.
Andrei s-a alăturat echipei de M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2016, fiind specializat în fuziuni şi achiziţii şi real estate.

BOGDAN CRĂCIUN

Craciun_Bogdan

Bogdan Crăciun este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membru al Baroului Bucureşti din anul 2011.

In luna ianuarie 2015 s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias.

Domeniile sale de expertiză includ dreptul civil, comercial şi fiscal.

CĂTĂLINA ILIE

Ilie_Catalina

Cătălina Ilie este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi membră a Baroului Bucureşti din 2016. Cătălina deţine, de asemenea, o diplomă de master în Carieră Judiciară în cadrul aceleiaşi universităţi.

Cătălina face parte din echipa de servicii financiare din cadrul D&B David şi Baias. Domeniile sale de expertiză includ dreptul bancar, asigurări, protecţia datelor cu caracter personal şi drept societar.

CARMEN CREŢU

Carmen Creţu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2012.

Carmen s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în luna decembrie a anului 2018, fiind specializată în drept civil, comercial şi dreptul muncii.

DANIEL VINEREAN

Daniel Vinerean este membru al Baroului Bucureşti de mai mult de 10 ani, alăturându-se echipei D&B David şi Baias în luna noiembrie 2017.
Fiind implicat şi coordonând numeroase proiecte de consultanţă în materia dreptului civil şi comercial, Daniel a dezvoltat o bună cunoaştere atât a nevoilor cât şi a intereselor de afaceri ale clienţilor, fiind capabil să ofere asistenţă în chestiuni complexe şi sensibile de drept.
De asemenea, competenţele sale includ şi domeniul protecţiei datelor cu caracter personal. Daniel este parte din toate proiectele de consultanţă şi asistenţă întemeiate pe Regulamentul General de Protecţie a Datelor. Implicarea sa în acest domeniu vizează evaluarea stadiului actual din perspectiva cerinţelor Regulamentului şi formularea de recomandări specifice, elaborarea procedurilor interne care sa asigure conformitatea şi redactarea de documente care sa îndeplinească standardele necesare asigurării unei protecţii adecvate a datelor cu caracter personal.

IACOB BUGA

Iacob Buga a absolvit programul de studii universitare de licenţă organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, precum şi programul de studii universitare de master „Drept privat” organizat de aceeaşi instituţie de învăţământ, devenind membru al Baroului Bucureşti în anul 2015.
Iacob s-a alăturat echipei de litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna iunie a anului 2018, fiind specializat în litigii civile, administrative şi fiscale.

LARISA ANTIMESCU

Larisa Antimescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii ”Al.I.Cuza Iaşi” şi este membră a Baroului Bucureşti din februarie 2010. În luna iunie 2012 a obţinut o diplomă de master la disciplina Dreptul Afacerilor în cadrul Universităţii Bucureşti.

Larisa s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna martie 2018, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

LAURA SPIRIDON

Spiridon_Laura

Laura Spiridon este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2014.De asemenea, în luna iunie 2016 a obţinut o diploma de master la disciplina Drept Fiscal în cadrul Universităţii Bucureşti.

Laura s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2016, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

MIHAELA PAPANDREIA

Mihaela Papandreia este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat cursurile unui Masterat în Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi Universităţi. Este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2009.

Mihaela s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în decembrie 2018. Domeniile de expertiză ale Mihaelei acoperă dreptul societar, fuziuni şi achiziţii, energie regenerabilă, protecţia datelor cu caracter personal şi achiziţii publice.

RALUCA MAXIM

Raluca Maxim s-a alăturat echipei de concurenţă D&B David şi Baias în mai 2019. Înainte de a se alătura D&B David şi Baias, Raluca a lucrat ca avocat colaborator în biroul din Bucureşti al unei societăţi de avocatură regionale, în cadrul departamentului de concurenţă şi ajutor de stat.

Raluca este absolventă a Universităţii Babeş-Bolyai din anul 2016, efectuând şi un stagiu de mobilitate Erasmus la Jagiellonian University din Cracovia, Polonia. Raluca este membră activă a Baroului Bucureşti din 2016.

Raluca a acordat asistenţă juridică unor companii din diverse sectoare economice şi industriale, printre care petrol şi gaze, telecom, sectorul farmaceutic, FMCG, sectorul financiar-bancar, echipamente agricole sau construcţii. Asistenţa acordată de Raluca include reprezentarea clientului în cadrul investigaţiilor declanşate de autorităţi de concurenţă naţionale, în cadrul notificărilor de concentrări economice, dar şi asistenţă privind conformarea cu regulile de concurenţă.

SONIA BĂLĂNESCU

Sonia Bălănescu este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2015. De asemenea, în luna iunie 2016 a obţinut o diplomă de master în Arbitraj Internaţional, în limba engleză, în cadrul Universităţii Bucureşti.

Sonia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna februarie a anului 2018, fiind specializată în dreptul civil, comercial şi dreptul muncii.

SONIA VOINESCU

Sonia

Sonia Vigdorovits este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, beneficiind în această perioadă şi de o bursă de studiu la Universitatea din Viena. De asemenea, Sonia a absolvit programul de masterat în Dreptul afacerilor la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din 2013.

Sonia s-a alăturat D&B David şi Baias în octombrie 2016, făcând parte din echipa de concurenţă. Anterior, Sonia a lucrat într-o firmă de avocatură din Bucureşti, specializându-se în domeniile drept comercial, achiziţii publice şi M&A.