Avocaţi seniori

O echipă de succes foloseşte ce este mai bun din contribuţia fiecărui membru.


 • Adriana Monica Popa


  Adriana-Monica Popa a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în 2018 şi în acelaşi an a devenit membră a Baroului Bucureşti.
  De asemenea, urmează cursurile Masterului Dreptul Afacerilor în cadrul aceleiaşi instituţii.

  Adriana s-a alăturat echipei de M&A a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, fiind specializată în drept societar.

 • Alice Spridon


  Alice Spridon este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din iunie 2013.

  Alice s-a alăturat echipei de Corporate M&A din cadrul D&B David şi Baias în luna iulie a anului 2017.

 • Ana Maria Vasile


  Ana Maria Vasile este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americană, a Facultăţii de Economie Teoretică şi Aplicată din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în Drept Fiscal, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.
  Ana este membră a Baroului Bucureşti din mai 2011 şi s-a alăturat echipei de litigii a D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2017, fiind specializată în materia contenciosului administrativ şi fiscal, drept civil şi drept comercial, precum şi procedura insolvenţei.

 • Andreea Stoica


  Andreea Stoica este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în dreptul afacerilor. Este membră a Baroului Bucureşti din anul 2015.

  Andreea s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2015, fiind specializată în litigii civile, comerciale şi de drept fiscal.

 • Andreea Toncu


  Andreea Toncu a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din anul 2018.

  Andreea şi-a început cariera ca avocat stagiar în cadrul D&B David si Baias în luna octombrie 2018, în cadrul echipei de Concurenţă. Pieţele pe care Andreea deţine o expertiză relevantă sunt: petrol şi gaze, industria farmaceutică, bunuri industriale, ospitalitate etc.

  În calitate de avocat, Andreea a fost implicată în diverse proiecte în materia concurenţei, asistând clienţi pe parcursul investigaţiilor Consiliului Concurenţei (inspecţii inopinate şi procedurilor IT forensic), precum şi în cadrul procedurilor de control al concentrărilor economice şi de examinare a investiţiilor străine directe, precum şi în proiecte de conformare (ghiduri privind conformarea cu regulile de concurenţă, revizuirea politicilor comerciale etc.).

 • Camelia Niţă


  Camelia-Manuela Niţă este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din octombrie 2018. În prezent urmează cursurile de master de Drept al Afacerilor din cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea din Bucureşti (2018-2019).

  Camelia s-a alăturat echipei de Litigii din cadrul D&B David şi Baias în luna octombrie a anului 2018, iar domeniul său de expertiză include dreptul fiscal.

 • Corina Ştefania Celmare


  Corina Celmare este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi deţine o diplomă de master în dreptul muncii, relaţii de munca şi industriale obţinută în cadrul aceleiaşi universităţi. De asemenea, Corina este membră a Baroului Bucureşti din 2016.

  Corina s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în octombrie 2022. Domeniile de expertiză ale Corinei acoperă, printre altele, dreptul comercial, fuziuni şi achiziţii şi dreptul proprietăţii intelectuale.

 • Gabriela Ifrim


  Gabriela Ifrim este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2018. De asemenea, în luna iunie 2018 a absolvit Masterul de Ştiinţe penale din cadrul Universităţii din Bucureşti.
  Gabriela s-a alăturat echipei de Concurenţă din cadrul D&B David şi Baias în luna noiembrie a anului 2018. Domeniile sale de expertiză includ dreptul concurenţei, proprietate intelectuală, drept comercial şi achiziţii publice.

 • Iuliana Goşnea


  Iuliana este membru in Baroul Bucuresti din anul 2017 si face parte din echipa noastra din martie 2020. Iuliana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, urmand ulterior cursurile masterului de Drept Fiscal din cadrul aceleiasi facultati.

  Inca de la inceputul carierei, a facut parte atat din proiecte de consultanta, cat si de litigii, ulterior lucrand preponderent in domenii precum litigiile de munca, comerciale, contencios-administrativ si fiscal, imobiliar si insolventa. In prezent, Iuliana este specializata in litigii fiscale si administrative, precum si in cele de drept vamal. 

 • Marius Barbu


  Marius Barbu este absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti şi este membru al Baroului Bucureşti din octombrie 2018.

  Marius este specializat în dreptul muncii şi conflicte de muncă şi s-a alăturat echipei D&B David şi Baias în decembrie 2023.
  Marius are experienţă în asistarea angajatorilor în diverse probleme legate de dreptul muncii, precum procese de due diligence, tranzacţii TUPE, negocieri colective, investigaţii disciplinare şi procese de restructurare.

 • Mihaela Cristina Ragea


  Mihaela Cristina Ragea este absolventă a Facultăţii de Drept, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”- Iaşi şi deţine o diplomă de master în drept penal de la aceeaşi Universitate. Mihaela este membră a Baroului Bucureşti din noiembrie 2013. Pe parcursul carierei sale, a făcut parte din proiecte de litigii, reprezentând clienţi în principal în domenii precum litigiile civile şi comerciale, administrative şi fiscale şi în procedura de insolvenţă. Mihaela s-a alăturat echipei de litigii D&B în mai 2021, competenţele sale de bază fiind litigiile fiscale şi de drept administrativ.

 • Mihaela Papandreia


  Mihaela Papandreia este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat cursurile unui Masterat în Carieră Judiciară din cadrul aceleiaşi Universităţi. Este membră a Baroului Bucureşti din ianuarie 2009.

  Mihaela s-a alăturat echipei de Corporate M&A a D&B David şi Baias în decembrie 2018. Domeniile de expertiză ale Mihaelei acoperă dreptul societar, fuziuni şi achiziţii, energie regenerabilă, protecţia datelor cu caracter personal şi achiziţii publice.


Echipa D&B David şi Baias

Consilieri
Avocaţi seniori coordonatori
Avocaţi seniori
Avocaţi colaboratori
Avocaţi juniori
Consultanţi

Parteneri D&B David şi Baias

Sorin David
Dan Dascălu
Anda Rojanschi
Ana-Maria Iordache
Mihail Boian
Cristina Păduraru
Ovidiu Bold