Conferinţa anuală pe teme fiscale şi juridice – Cluj-Napoca

Drumul spre relansarea economică

17 februarie 2010

City Plaza Hotel

Cluj-Napoca

După un an 2009 al incertitudinilor cauzate de recesiunea economică, în 2010 se prefigurează mari presiuni fiscale, pe măsură ce autorităţile vor fi nevoite să ajusteze veniturile bugetare pentru a îndeplini parametrii de deficit conveniţi cu Fondul Monetar Internaţional.

Alături de consultanţii specializaţi în fiscalitate din cadrul PwC România, avocaţii D&B David şi Baias vor analiza impactul politicii fiscale actuale a României asupra mediului de afaceri. Vă vom prezenta exemple concrete de soluţii identificate pentru a gestiona dificultăţile cu care s-au confruntat companiile pe parcursul anului trecut, precum şi modalităţi de eficientizare a relaţiei cu autorităţile fiscale.

Ajunsă la cea de-a 11-a ediţie, Conferinţa anuală pe teme fiscale şi juridice vă oferă ocazia de a dezbate cu experţii noştri posibile soluţii la problemele de fiscalitate specifice industriei în care activează compania dumneavoastră pentru a identifica soluţii şi oportunităţi pentru noul an.

Pentru înregistrare şi pentru orice alte detalii văr rugăm să-l contactaşi pe Călin Tăut la adresa de e-mail: calin.taut@ro.pwc.com.

Leave a Comment