Conferinţa anuală pe teme fiscale şi juridice – Constanţa

Drumul spre relansarea economică

15 Aprilie 2010

Hotel Ibis

Constanţa

După un an 2009 al incertitudinilor cauzate de recesiunea economică, în 2010 se prefigurează mari presiuni fiscale, pe măsură ce autorităţile vor fi nevoite să ajusteze veniturile bugetare pentru a îndeplini parametrii de deficit conveniţi cu Fondul Monetar Internaţional.

Alături de consultanţii specializaţi în fiscalitate din cadrul PwC România, avocaţii D&B David şi Baias vor analiza impactul politicii fiscale actuale a României asupra mediului de afaceri. Vă vom prezenta exemple concrete de soluţii identificate pentru a gestiona dificultăţile cu care s-au confruntat companiile pe parcursul anului trecut, precum şi modalităţi de eficientizare a relaţiei cu autorităţile fiscale.

Ajunsă la cea de-a 11-a ediţie, Conferinţa anuală pe teme fiscale şi juridice vă oferă ocazia de a dezbate cu experţii noştri posibile soluţii la problemele de fiscalitate specifice industriei în care activează compania dumneavoastră pentru a identifica soluţii şi oportunităţi pentru noul an.

Pentru înregistrare şi pentru orice alte detalii văr rugăm să-l contactaşi pe Nicoleta Chirvasoiu la adresa de e-mail: nicoleta.chirvasoiu@ro.pwc.com.

Leave a Comment