SOCIETĂŢI COMERCIALE/FUZIUNI ŞI ACHIZIŢII – EŞALONUL 3

„Echipa D&D David şi Baias are o vastă experienţă în dreptul societăţilor comerciale şi un impresionant portofoliu de proiecte de dreptul concurenţei, dreptul muncii şi reglementări. Recent D&B a asistat Antenna Group cu achiziţia unor posturi TV şi radio aparţinând ProSiebenSat.1. Anda Rojanschi, recunoscută pentru pro-activitatea sa şi pentru asistenţa acordată antreprenorilor locali, conduce echipa de Corporate M&A, alături de Sorin David, partener coordonator.”

LITIGII – EŞALONUL 2

„Echipa D&B David şi Baias este specializată atât în litigii in dreptul concurenţei şi antitrust, cât şi în dispute fiscale, administrative şi comerciale. Amelia Teis, avocat senior, care s-a alăturat echipei D&B după colaborarea cu Vass Lawyers, are o vastă experienţă în achiziţii publice. Dan Dascălu conduce departamentul de litigii şi a coordonat echipa care a reprezentat Eni România în vederea anulării deciziei Consiliului Concurenţei.”

IT, TELECOMUNICAŢII ŞI MEDIA – EŞALONUL 3

„D&B a asistat Antenna Group la achiziţia unor posturi TV şi radio aparţinând ProSiebenSat.1, a reprezentat UPC în legătură cu drepturile de retransmisie a meciurilor de fotbal şi a asistat DeAgostini pe probleme de copywright. Sorin David este contactul cheie.”

ENERGIE ŞI RESURSE NATURALE – EŞALONUL 4

Anda Rojanschi conduce echipa D&B care lucrează pentru companii din domeniul energiei. Printre clienţii asistaţi pe probleme legate de reglementări de mediu şi energie, se numără OMV Petrom şi Vantage Drilling.

IMOBILIARE ŞI CONSTRUCŢII – EŞALONUL 5

„Datorită vastei experienţe, D&B a asistat diferite companii în probleme de achiziţii imobiliare, închirieri, recent oferind consultanţă unui dezvoltator din Malta pentru cumpărarea a două centre comerciale. Sorin David este contactul cheie.”

BĂNCI, FINANŢE ŞI PIEŢE DE CAPITAL – EŞALONUL 4

„D&B David şi Baias a oferit recent consultanţă OMV Petrom cu privire la aplicarea regimului de plăţi în valută. Printre clienţi se mai numără BRD – Groupe Société Générale şi Omniasig Vienna Insurance Group. Sorin David este partenerul care coordonează şi echipa de finance. „