SOCIETĂŢI COMERCIALE / FUZIUNI ŞI ACHIZIŢII – BANDA A 4-A

Chambers and Partners Global (ediţia 2015) clasează D&B în banda a 4-a a firmelor de avocatură, în drept corporatist/M&A. Sorin David este recomandat ca fiind „un bun practician în drept corporatist şi în zona de fuziuni si achiziţii. De curând, a acordat asistenţă pe probleme de drept corporatist unor clienţi precum OMV Petrom şi BRD Groupe Societe Generale.” Sorin David este nominalizat printre avocaţii de banda a 3-a, în drept corporatist.

Despre Anda Rojanschi, avocat nominalizat în rândul avocaţilor de banda a 4-a în drept corporatist, persoanele intervievate spun că „a venit cu o abordare inspirată, pro-activă şi pragmatică în multe tranzacţii în care a fost implicată recent, tranzacţii cu importante elemente transfrontaliere, de cele mai multe ori. Printre acestea, preluarea grupului Sanoma Hearst România de către grupul german de media Burda International”.

LITIGII

În ediţia 2015, Chambers Global îl nominalizează pe Dan Dascălu ca fiind unul dintre avocaţii de banda a 4-a în aria de litigii. Dan este „recunoscut pentru vasta experienţă în litigii, mai ales în zona de litigii fiscale şi de muncă. Activitatea sa include recentul succes obţinut în cazul Rafinăria Steaua Română”. Curtea Europeană de Justiţie s-a pronunţat în acest caz, confirmând dreptul societăţii Rafinăria Steaua Română de a primi dobânzile solicitate. Persoanele intervievate subliniază faptul că Dan este un avocat „foarte bine pregătit din punct de vedere tehnic şi de asemenea atent la toate detaliile legate de caz.”