SOCIETĂŢI COMERCIALE/FUZIUNI ŞI ACHIZIŢII

Eşalonul 3: D&B David şi Baias a asistat Metair Investments cu o analiză juridică şi de mediu asupra companiei Rombat SA şi cu achiziţionarea ulterioară a Rombat. Valoarea tranzacţiei a fost de aproximativ 42 milioane euro. Anda Rojanschi a condus echipa de proiect. De asemenea, avocaţii D&B au asistat acţionarii Supreme Chocolat în vânzarea întregului pachet de acţiuni către grupul Kandia. Sorin David a coordonat echipa implicată în proiect.

LITIGII

Eşalonul 3: D&B a reprezentat Orange România în anularea amenzii de 38 milioane euro acordate de Consiliul Concurenţei. Un alt client asistat în diferite dispute imobiliare, a fost Mivan. Dan Dascălu este partenerul coordonator al echipei de litigii.

IT, TELECOMUNICAŢII ŞI MEDIA

Eşalonul 3: D&B David şi Baias reprezintă Orange România în trei investigaţii declanşate de Consiliul Concurenţei. Sorin David este principalul contact.

ENERGIE ŞI RESURSE NATURALE

Eşalonul 4: D&B acordă asistenţă companiei OMV Petrom şi a reprezentat Eni într-o pretinsă înţelegere de tip cartel, pe piaţa petrolului şi a gazelor din România. Contactele cheie sunt Sorin David şi Anda Rojanschi.

IMOBILIARE ŞI CONSTRUCŢII

Eşalonul 4: D&B David şi Baias a asistat Alpha Bank în achiziţionarea parţială a unui proiect rezidenţial în valoare de aproximativ 45 milioane euro. Sorin David este partenerul coordonator de proiect.

BĂNCI, FINANŢE ŞI PIEŢE DE CAPITAL

Eşalonul 4: D&B David şi Baias a asistat Ministerul Economiei în procesul de privatizare a companiei Oltchim, inclusiv pe latura financiară a proiectului. Printre clienţi se numără Garanti Bank şi Provident Financial. Sorin David este partenerul coordonator al echipei.