Firma de avocatură D&B David şi Baias îşi extinde prezenţa teritorială în ţară

Bucureşti, 20 septembrie 2011.

Firma de avocatură afiliată PwC România, D&B David şi Baias, îşi extinde prezenţa teritorială în România, alocând o echipă de avocaţi pentru clienţii din zona de vest a ţării. Această echipă va fi coordonată de Rareş Vodă, un avocat cu o experienţă de peste 13 ani în consultanţa juridică. În acest fel D&B va avea un contact personal direct cu clienţii săi din această zonă.

Rareş Vodă este membru al Baroului din Arad din octombrie 1998, iar începând cu anul 2006 a devenit şi arbitru în cadrul Tribunalului de Arbitraj Comercial organizat pe lângă Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, având o bogată experienţă în litigiile de natură comercială.
Din anul 2007, Rareş Vodă a îndeplinit şi funcţia de consilier în cadrul Consiliului Baroului Arad. El este specializat îndeosebi în chestiuni legate de achiziţii publice, administraţie publică locală, drept fiscal, insolvenţă, drept comercial, lucrând preponderent cu companii din domeniul imobiliar şi energetic.

„În cei 9 ani de activitate ai D&B David şi Baias am încercat întotdeauna să ne adaptăm nevoilor clienţilor noştri, dar şi realităţilor economice ale României. Dezvoltarea zonei de vest a ţării şi a serviciilor oferite de noi clienţilor din această regiune ne-a impus şi o prezenţă regională în Timişoara. Sunt încântat că Rareş Vodă, un profesionist cu o foarte bogată experienţă juridică, s-a alăturat echipei noastre de avocaţi şi sunt convins că, astfel, vom răspunde şi mai prompt solicitărilor clienţilor noştri din zona de vest a ţării”, a declarat Sorin David, Partener Coordonator, D&B David şi Baias.

Despre D&B David şi Baias

D&B David si Baias este societatea de avocaţi afiliată PwC România, fiind integrată în reţeaua societăţilor de avocaţi corespondente PwC, care cuprinde mai mult de 2.000 de avocaţi în 75 de jurisdicţii.

D&B David şi Baias este o societate de avocatură pentru afaceri. Echipa D&B David şi Baias oferă un pachet complet de soluţii integrate, novatoare şi pragmatice clienţilor multinaţionali şi locali, în următoarele domenii: societăţi comerciale şi grupuri de societăţi; fuziuni, achiziţii şi restructurări; proprietăţi imobiliare; relaţii de muncă; servicii financiare şi pieţe de capital; concurenţă şi ajutoare de stat; proprietate intelectuală; protecţia consumatorului şi a datelor cu caracter personal; litigii fiscale şi comerciale. De asemenea, D&B este specializată în domeniile farmaceutic şi IT&Telecom, furnizând soluţii specifice pentru societăţile din aceste industrii.

Leave a Comment